Zuccarello ble matchvinner for Rangers

Ishockeyproffen Mats Zuccarello Aasen scoret det avgjørende målet da New York Rangers slo Florida Panthers 4-3 i NHL søndag.

Zuccarello satte inn 4-2 for hjemmelaget i overtallsspill sju minutter ut i siste periode. Florida reduserte sju minutter før full tid, men Rangers sikret seieren.

Etter å ha gått poengløs av i sesongens sju første kamper, har Zuccarello imponert den siste tiden. Nordmannen scoret sitt annet mål for sesongen, og han har også sju assist.

Søndag ble han kåret til kampens tredje beste spiller. Zuccarello spilte 21.19 minutter og hadde fem skudd på mål.

J.T. Miller, Derek Dorsett og Brad Richards kom også på scoringslisten for New York Rangers. Aleksander Barkov, Derek Dorsett og Brian Campbell scoret målene for Panthers.

New York Rangers har vunnet tre kamper på rad og har klatret til tredjeplass i Metropolitan Division. (©NTB)