deila_ (Foto: Grøtt, Vegard)
deila_ (Foto: Grøtt, Vegard)

Deila hyllet som Mr. Mourinho på Godsets gullfest

Godset-spillerne hyllet foran et fullstappet Bragenes torg i Drammen.

– Dette tok vi sammen, alle sammen!

Jubelen steg i taket på Bragenes torg i Drammen da keeperkjempe og Strømsgodset-kaptein Adam Larsen Kwarasey tok ordet foran folkemassene. Godset-heltene ble hyllet etter å ha fått bukt med 43 års gulltørke i Drammen.

– Jeg vil bare gratulere hele Drammen med velfortjent seriegull. At vi som en så liten klubb kan oppnå dette, den støtten vi har fått av folket. Det er så stort at.. Man har ikke ord for det, sa Stefan Johansen.

– Det er helt fantastisk. Jeg elsker dere. Neste år, Champions League. Nå kommer Mr. Mourinho, Ronny Deila, sa Peter Kovács.

Da steg jubelen ytterligere.

– Tusen takk, Drammen. Tusen takk for at jeg har fått lov til å oppleve dette med dere. Det har vært en helt fantastisk sesong. En fantastisk gjeng bak meg her som har fått det til å skje. Vi har hatt mange fantastiske stunder på Marienlyst. Tusen takk, sa Deila.

– Det er dette fotball dreier seg om. Opplevelser. Skape underholdning og engasjement i lokalbefolkningen. Når du får sånt oppmøte og fest som vi får her, jobben og slitet blir så mye verdt, sier Deila til TV 2.

Naturligvis tok Rune Marthinsen gitaren frem og slo til med allsang. «Godset fra Drammen» runget fra stemmene til et festklart publikum.

Artikkelen fortsetter under videovinduet!

767005

Johansen ble kåret til årets midtbanespiller i Tippeligaen - han fortsatte å hylle supporterne da TV 2 møtte ham før møtet med folket på Bragenes torg.

– Det er helt ubeskrivelig. Drammen som by, de setter så stor pris på det. Det ser du bare på oppmøtet her i dag. Det er helt enormt, sier Johansen til TV 2.