Første Salzburg-tap på ett år

Salzburgs rekordlange rekke av kamper uten serietap tok slutt søndag, da tabelljumbo Admira Mödling sensasjonelt vant 3-1.

René Schicker og Christoph Schösswendtner nikket inn hvert sitt mål det første kvarteret etter pause. Sadio Mane skapte ny spenning, men innbytter Issiaka Ouedraogu punkterte kampen åtte minutter før slutt.

Salzburg fikk sitt første serietap siden 1-3 mot Ried 24. november i fjor.

Valon Berisha ble byttet inn for Salzburg i det 66. minutt på stillingen 2-0 til Admira, mens Håvard Nielsen ble kastet innpå i det 80. minutt da det sto 2-1.

Tross tapet har Salzburg ti poengs luke til sine nærmeste rivaler Rapid Wien og Ried.

Admira Mödling skal til uka argumentere for sin appell mot straffen på åtte minuspoeng klubben er ilagt. Lykkes det, kan det bli en poengmessig sensasjonell uke for klubben. (©NTB)