Messi ut med skade

Lionel Messi ble skadet og måtte forlate banen etter en halv omgang i Barcelonas 4-1-seier mot Betis søndag.

Messi har slitt litt med skader den siste tiden og har også vært gjennom en sjelden måltørke. Han har ikke scoret i serien i Spania siden september, oppsiktsvekkende når det gjelder den argentinske målmaskinen.

Søndag måtte han forlate banen etter bare 22 minutter. Han signaliserte bytte etter å ha gått over ende da han skulle sette fart med ballen, og han ble erstattet av Andrés Iniesta. Barcelona meldte på Twitter at Messi har pådratt seg en hamstringskade og skal gjennom grundige tester mandag.

Messi har hatt hamstringproblemer siden han skadet seg i mesterligakamp mot Paris Saint-Germain i april.

Stillingen var fremdeles 0-0 da byttet skjedde, men Barcelona greide seg godt uten sin største stjerne. Neymar og Pedro ordnet to måls ledelse før pause, og Cesc Fàbregas økte to ganger i annen omgang før vertene fikk sitt trøstemål på overtid.

Dermed har Barcelona økt sin luke på tabelltopp til tre poeng. Tidligere på kvelden avga Atlético Madrid nemlig to poeng da serietoeren spilte 1-1 borte mot Villareal. (©NTB)