Pacers satte klubbrekord

Indiana Pacers satte klubbrekord for sin beste sesongstart i NBA noensinne da Brooklyn Nets ble slått 96-91 på bortebane lørdag.

Pacers er ligaens eneste ubeseirede lag og tok sin sjuende strake seier. Den gamle klubbrekorden var på seier i sesongens seks første kamper, satt i 1970 da Pacers spilte i ABA.

– Vi tenker ikke på å holde liv i seiersrekken, bare på å spille godt og kjempe for seier hver kveld, sa Paul George, som har scoret minst 20 poeng i alle sju kamper. Lørdag noterte han 16 av sine 24 poeng i annen halvdel.

Det er etter pause laget gjør det. Pacers har ligget under halvveis i seks av sju kamper, men i 3. periode har laget total poengscore på 189-129.

– Vi snakket om hvor farlige de er i 3. periode, men likevel tok de oss i den perioden, sa Nets-trener Jason Kidd etter lagets første hjemmetap.

Mens Pacers dominerer, har de to siste års mesterlag Miami Heat startvansker. Lørdag måtte Heat tåle sitt tredje tap på sju kamper da gjestende Boston Celtics seiret 111-110 etter en dramatisk avslutning. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2