Ronaldo i kjempeslag

Cristiano Ronaldo gjorde sitt tredje hattrick for sesongen da Real Madrid fortsatte å imponere med 5-1-seier over Real Sociedad lørdag.

Hovedstadsklubben har vært ustoppelig etter tapet for Barcelona i slutten av oktober. Lørdag startet Ronaldo, Gareth Bale og Karim Benzema på topp for fjerde gang på rad, etter å ha notert 12 mål og åtte assist til sammen i de tre siste. Igjen ble det tungt for motstanderlaget.

Ronaldo hadde allerede hatt en tverrliggertreff da han scoret ledermålet på pasning fra Benzema i det 12. minutt. Rett etter var rollene byttet om da Ronaldo serverte franskmannen.

En noe strengt idømt straffe for hands ga Ronaldo hans annet mål, og Bale noterte sin femte assist på fire kamper da han spilte fram Sami Khedira til 4-0 før sidebytte.

Kampen var vunnet, og Real Madrid tok foten av gasspedalen i annen omgang. Antoine Griezmann reduserte for gjestene og kunne scoret flere mål, men Ronaldo fikk siste ord med et flott frispark fra drøyt 20 meters hold.

Det var portugiserens 23. hattrick som Real Madrid-spiller, og han er oppe i 24 mål på bare 17 kamper denne sesongen. Det lover godt for Portugal en uke før VM-omspillet mot Sverige. (©NTB)