Liverpool kjørte over hjelpeløse Fulham

Liverpool slo tilbake etter tapet for Arsenal sist helg, rundspilte Fulham på Anfield og vant 4-0. Luis Suárez scoret to nye mål.

Dermed har uruguayaneren scoret åtte seriemål på bare seks kamper og er delt toppscorer med lagkamerat Daniel Sturridge og Manchester Citys Sergio Agüero.

Liverpool hadde ingen problemer med å kjøre over et Fulham-lag uten norske innslag. Gjestene fra London framsto som et meget svakt lag, og det begynner å se mørkt ut for manager Martin Jol med tanke på å beholde jobben.

Spillerne ga bort ballen gang på gang og gjorde feil man vanligvis forbinder med fotball på et mye lavere nivå.

Liverpool avgjorde kampen i løpet av 13 magiske minutter.

Etter 23 minutter styrte Fernando Amorebieta inn Suárez' heading i eget nett, og bare tre minutter senere doblet Martin Skrtel ledelsen med hodet etter en corner. (©NTB)