Supersøndag
Supersøndag

Slik blir supersøndag på TV 2

Fullstappet søndag med Tippeliga-avslutning, VM i sjakk og Premier League

Carslen jakter sitt første parti med svarte brikker, Deila vil hente hjem gullet og Moyes møter tabellener. Slik får du med deg alt på supersøndag.

Tippeligaen skal avgjøres
Søndag skal gullet deles ut. Før siste runde skiller det kun ett poeng mellom Strømsgodset og Rosenborg. Strømsgodset har en liten fordel i det de tar imot Haugesund på hjemmebane, men Rosenborg vil gjøre alt for å ta hjem nok et gull. For å gjøre det må de slå Lillestrøm borte, samtidig som Godset må avgi poeng.

Også i andre enden av tabellen vil søndagens runde kunne vise seg å være avgjørende. Kun fire poeng skiller Vålerenga på 11. plass og Hønefoss på 16. Tromsø og Hønefoss kjemper om å unngå direkte nedrykk, skal en av dem klare det må de ta tre poeng og Sarpsborg 08 må tape. Vinner Sarpsborg 08 står både Sogndal, Sandnes Ulf og Vålerenga i fare for å måtte spille kvalifisering. Mye står på spill i siste runde.

FotballXtra står klare til å dekke alt som skjer i runden og du kan få med deg hele sendingen samt at du kan chatte med våre reportere i vårt FotballXtra Livesenter

Som om ikke det var nok skal det også avgjøres hvem av Mjøndalen og Ranheim som skal spille to nye playoff-kamper mot laget som havner på kvalikkplass i Tippeligaen. Det oppgjøret ser du direkte på TV 2 Sport kl. 14.45

Andre parti for Carlsen
Lørdag møttes Viswanathan Anand og Magnus Carlsen til første parti i sjakk-VM. Kampen endte i remis (uavgjort) etter at spillerne hadde samme stilling tre ganger. Søndag møtes de to gigantene igjen, denne gang er det Anand som har de hvite brikkene og starter dermed partiet.

Hele partiet følger du i vårt Sjakk-livesenter fra kl. 10.30. I tillegg til live grafikk direkte fra India vil også vår egen sjakkekspert Erle Marki Hansen chatte gjennom hele partiet.

Manchester United møter Arsenal
Arsenal har hatt en glimrende start på sesongen og befinner seg helt på topp av tabellen. Manchester United har ikke klart å få fotfeste helt i toppen så langt, men er sultne på å vise hva de kan. Søndag møtes de to storklubbene og vi får se om United vil klare å påføre Arsenal deres andre tap denne sesongen. Kampen får du med på TV 2 Sport Premium kl. 17.00

PL på TV 2 Søndag:
Kl. 12.00 Tottenham – Newcastle på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no (kampstart 13.00)
Kl. 14.55 Sunderland – Manchester City på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no (kampstart 15.05)
Kl. 17.00 Manchester United – Arsenal på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no (kampstart 17.10)
Kl. 17.05 Swansea – Stoke på TV 2 Sport Premium 2 og tv2sumo.no (kampstart 17.10)