I GODT HUMØR: Joey Barton var i fokus i lørdagens bortekamp mot Reading.
I GODT HUMØR: Joey Barton var i fokus i lørdagens bortekamp mot Reading.

Joey Barton tråkket motstander i skrittet

QPR-spilleren i fokus i 1-1-kampen mot Reading.

Reading-QPR 1-1

Det skal mye til for ikke å mene noe om Joey Barton. Den kontroversielle QPR-spilleren er både elsket og hatet - lørdag fikk vi se hvorfor så mange lar seg fascinere av 31-åringen.

Sikret uavgjort
I bortekampen mot forrige sesongs Premier League-kollega Reading fikk Barton muligheten på frispark på stillingen 0-1 13 minutter før full tid. Fra like utenfor sekstenmeteren knallet Barton ballen mot keeperhjørnet. Skuddet suset forbi en rekke spillere og inn i nettet.

Barton løp rett bort til benken for å løfte opp drakten til lagkompis Alejandro Faurlín som ble langtidsskadet forrige uke.

Tråkket i skrittet
Kampen endte dermed 1-1, men i sluttminuttene klarte likevel Barton å sette sitt siste preg på oppgjøret. Readings Danny Guthrie ble liggende på bakken med det som så ut som en lyskestrekk ved midtsirkelen. Vertskapets medisinske støtteapparat kom ut på banen for å hjelpe 26-åringen - da så Barton sitt snitt til å tre inn i situajonen.

Først kastet Barton en drikkeflaske i skrittet på den tidligere lagkompisen fra tiden i Newcastle, før han plasserte skoen samme sted for å «massere» Guthrie.

Den skadede Reading-spilleren så ikke ut til å bry seg altfor mye om Bartons spillopper. Stemningen var i alle fall god med Barton i begivenhetens sentrum.

Se høydepunkter fra kampen under:

766605