Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
rekdal
rekdal
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
rekdal_sumo
rekdal_sumo

Rekdal tipper på engelsk fotball

Sjekk hvilke lag som har fått Rekdals tillit på oddskupongen lørdag.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen. Vurderingen under er hentet fra hans oddstips.

Så langt denne måneden har Rekdal fått inn to av åtte kuponger. Ved hundre kroner innsats per kupong er han 335 kroner i overskudd før dagens tips er levert.

I dag satser Rekdal på en trippel fra Championship i England.

LEVÉR KUPONGEN HER!

Leicester - Nottingham Forest (engelsk Championship) H: 1,85 U: 3,20 B: 3,50

Lokaloppgjør i Midlands. Leicester er nr. 2 med 10-2-2 totalt og 6-1-0 hjemme. De slo både Huddersfield og Doncaster 2-1 hjemme før det slo til med 3-0-seier borte over Watford. Konchesky (f) og Vardy (a) var ute sist, men nå er de klare for spill igjen. Wood (a) har reist til USA for å være med i New Zealands oppkjøring til playoffkampene mot Mexico. De Laet (f) er alene på skadelisten. Nottingham er nr. 6 med 6-5-3. Formen er ikke imponerende. De tapte 1-3 borte for bunnlaget Yeovil før 0-1-tapet hjemme for Blackpool. Collins (f) og Wilson (f) har vært ute en stund, og begge blir lenge borte. Abdoun (m) ble utvist forrige helg, og må stå over denne. Det er ikke mange høydepunkter i gjestenes mannskap så Rekdal går for hjemmeseier.

Blackpool - Ipswich (engelsk Championship) H: 2,15 U: 3,05 B: 2,90

Blackpool er nr. 4 med 7-6-1. Etter fire strake uavgjorte har de 2-1-0 på tre kamper. Sist slo de Nottingham 1-0 borte. Der spilte de nesten en time elleve mot ti. Basham (m) kan være tilbake her, men Cathcart (f) og Ferguson (m) er bare to av mange som er ute. Ipswich er midt i haugen med 4-5-5. Formen er stusselig. 1-1 borte mot Bolton ble etterfulgt av 1-1 hjemme mot Barnsley. Cresswell (f) er suspendert, og det blir trolig en del endringer i laget. Blackpool har vunnet de tre siste slike, med 6-0 sist. Ny hjemmeseier for Rekdal.

Burnley - Bournemouth (engelsk Championship) H: 1,60 U: 3,45 B: 4,50

Burnley er på toppen med 10-3-1 totalt og 5-2-0 hjemme. For to uker siden vant vertene 2-0 her over opprykksrival Queens Park Rangers. Forrige helg kom de under 0-2 borte mot Millwall. De kom tilbake til 2-2, og var siden nærmest seieren. Manager Sean Dyche får tilbake Marney (m) og Treacy (m) til denne, og han savner bare ving Wallace. Bournemouth er nr. 15. De har 1-2-4 borte, og tapte 1-2 i Leicester før det ble 0-2-tap hjemme for Bolton. Manager Eddie Howe, som kom fra nettopp Burnley er uten førstevalg Allsop i mål. Ritchie (m) er fremdeles ute. Det har buttet for gjestene i det siste, og denne oppgaven blir trolig for vrien. 1,60 for Burnley-seier spilles av Rekdal.

Dermed ser kupongen hans slik ut:

Leicester - Nottingham Forest (engelsk Championship) H: 1,85

Blackpool - Ipswich (engelsk Championship) H: 2,15

Burnley - Bournemouth (engelsk Championship) H: 1,60

Totalodds: 6,36

Innleveringsfrist: Klokken 15:55

LEVÉR KUPONGEN HER!

Lykke til!