mitroglou (Foto: FRANCISCO LEONG/Afp)
mitroglou (Foto: FRANCISCO LEONG/Afp)

Sjekk lørdagens fotballrykter: – Liverpool må forsterke

Og Manchester United eller Arsenal kan sikre seg tysk stjerne.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. september.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Liverpool har fått en god start denne sesongen, men klarte ikke å klatre til topps på Premier League-tabellen igjen etter å ha tapt for Arsenal forrige helg. Nå planlegger manager Brendan Rodgers å spørre de amerikanske eierne om penger til å signere to store navn i januar. En av disse er den greske offensive spilleren, Konstantinos Mitroglou, som for tiden spiller i Olympiakos.

– Arsenal-kampen var enda en indikasjon på at vi må fortsette å forsterke laget for å være med og konkurrere, sier han ifølge Daily Mirror.

Artikkelen fortsetter under bildet.

KAN LÅNES UT: Wilfried Zaha. (Foto: John Walton/Pa Photos)
KAN LÅNES UT: Wilfried Zaha. (Foto: John Walton/Pa Photos)

Wilfried Zaha har ikke fått så mye spilletid som han sannsynligvis skulle ønsket etter overgangen fra Crystal Palave til Manchester United. Newcastle har allerede meldt sin interesse, men også andre Premier League-klubber snuser på den unge engelskmannen. Blant annet West Bromwich og Stoke vil hente 20-åringen på lån, mens Everton ønsker en overgang, melder Daily Mirror.

Les også: Arsenal-sensasjon angrer ikke på Manchester United-nei
Les også: Manchester City-stjerne ute i fire uker

Mer Manchester United, som mange mener har savnet en kreativ kraft på midtbanen denne sesongen. Den type spiller vil de finne i Borussia Dortmunds Ilkay Gündogan. Den spanske avisen Marca har tidligere meldt at 23-åringen allerede var klar for Real Madrid, men tyskerens far sier ifølge Daily Star at de ikke har komt til noen enighet. I så fall ligger Manchester United å lurer i kulissene, men de vil også få kamp fra Arsenal.

Artikkelen fortsetter under bildet.

gundogan
  (Foto: Frank Augstein/Ap)
gundogan (Foto: Frank Augstein/Ap)

Da Spouthampton brøt klubbrekorden og hentet Gastón Ramirez for rundt 120 millioner kroner i fjor, var det mange som trodde the Saints hadde gjort en kanonkjøp. Men uruguayaneren har ikke klart vise like god form som i sin tidligere klubb Bologna, og nå kan han være på vei ut dørene i januar. Ifølge Talksport står de to Serie A-klubbene, Inter Milan og Fiorentina, klare med armene åpne i januar for å hente 22-åringen til Italia.

I Crystal Palace har de fremdeles ikke fått på plass noen ny manager til å ta over etter Ian Holloway. The Guardian skriver at tidligere Real Madrid-forsvarer Aitor Karanka er favoritt til å ta over. Karanka jobbet sammen med José Mourinho i den spanske klubben, og skal ha vært i dialog med Palace forrige uke.

– Jeg mener at klubben som får han, enten det er i England eller i et annet land, vil være veldig heldig, sier Chelsea-manageren om Karanka.