Lannem Silje_K6A2954 (Foto: Roger Svalsrød, © Roger Svalsrød)
Lannem Silje_K6A2954 (Foto: Roger Svalsrød, © Roger Svalsrød)

21 millioner på spill i V75

Det kan lønne seg å tippe på trav i dag. Her er lørdagens travtips.

En eventuell alenevinner vil dra med seg 21 millioner kroner på Biri Travbane i dag.

Det er ikke lenge siden TV 2s traveksperter vant over 300.000 kroner for sine andelslag. I dag prøver de seg på ny og har lagt ut flere andelskuponger til dagens V75-omgang på Biri som du kan kjøpe en del av.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Dersom du heller vil levere en kupong på egenhånd kan du ta utgangspunkt i kupongen under. Med den kan du både legge til og fjerne hester som du måtte ønske. For å hjelpe deg med hvilke hester du burde ha med på kupongen, har travekspert Morten Rustad analysert løpene på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

V75-1: 10 Creek’s Star er favoritt her. Den avsluttet bra sist der den kom akkurat for sent til å hente inn vinneren, 7 U. S. Marshall. Fordelen nå er at den blir kuskeforbedret. En hest som er veldig interessant er 1 Punters Point. Den har ikke startet på et par måneder. Er startrask og viste tredje sist at den takler voltestart også. Står perfekt inne i løpet og har en god sjanse til å vinne. Skrellen er 4 Standup And Fight.

V75-2: To hester skiller seg ut. 6 Åsrud Vilja og 5 Vesle Frøken Støen. De to var likt i mål sist bak en suveren vinner. Flere av hestene de gikk mot da er med her i dag. Åsrud Vilja er lynrask og kan få overta teten fra 4 Briskeby Frøkna. Sistnevnte er outsideren til de to første som høyst sannsynlig vil inneha de to første plasseringene.

V75-3: 9 Elmer galopperte inn mot første sving og gikk greit etter det. Har et mye billigere løp denne gangen og er en berettiget favoritt. Bak den er det åpent. 10 Järvsögutten har levert en god del bra løp. Er i fin form. Vant lett nest sist og ble hindret sist. Det løpet ble vunnet av 11 Mjølner Komet, men Järvsögutten står mye bedre inne i løpet her. 4 Jarli Odin har et bedre løp enn på en stund. Skrellene er 1 Berg Elden, 8 Eikdølen og 13 Norheim Jærv.

V75-4: Her kommer dagens største favoritt ut i form av 5 Lannem Silje. Den har vært helt suveren i årgangen og har vunnet alle løpene bortsett fra debuten. Var helt overlegen mot disse hestene i kriteriet. Da overtok den teten fra 2 Junifaks og vant enkelt. Har noen nykker, men normalt sett dundrer den til tet og vinner. Konkurrentene har ingen sjanse på et normalt løp. En banker.

V75-5: En ny, god favoritt i 3 F. X. Pips. Den har imponert stort i seiersløpene sine og ble fullstendig bortkjørt sist. Da hjelper det ikke at man avslutter dobbelt så fort som de andre. Hadde vunnet sist om den hadde blitt kjørt ordentlig. Får opp en god kusk her. Det ser veldig lyst ut for den. 1 Lovely Coffee ble bortkjørt på Jarlsberg sist, har stor kapasitet og rask fra start. 6 Alexandria Ås og 8 Borubon Street er skrellene. Men det blir nok F. X. Pips.

V75-6: 13 Tekno Odin er på farten her med 40 meter tillegg. Da blir det i hvert fall ikke styring fra tet som det ble sist. Står hardt inne i løpet her. 7 Timian Scott startet likt med Tekno Odin 19. oktober og hadde vunnet om løpet hadde vært én meter lengre. Nå står Timian Scott 20 meter foran. Skrellene er 2 Art Kjarvald som kan vinne om alt klaffer og 6 Briskeby Rauen som står 20 meter bedre til enn vanlig.

V75-7: 5 Fleetfoot Hanover har et billig løp her. Dersom den oppfører seg på startsiden og kommer seg til tet så vil den nok vinne. Kom seg til tet sist på Jarlsberg og vant med flere lengder. Det er den beste hesten, men har vært litt vanskelig fra start. Åpent løp om den roter seg bort. 3 Jalapeno Broline viste framgang sist, 2 Thai Investment var uheldig på Bjerke sist, 1 Staffan Palema har flere seire mot enklere motstand.

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER