simen (Foto: Scanpix)
simen (Foto: Scanpix)

Vålerenga ønsker U21-landslagsspiller

Oslo-klubben vurderer å hente Simen Kind Mikalsen fra Ull/Kisa.

Vålerenga satser tydeligvis på å hente inn unge, norske spillere foran 2014-sesongen.

Sivert Heltne Nilsen fra Hødd og Niklas Gunnarsson er allerede signert. Nå kan også Ull/Kisas U21-landslagsspiller Simen Kind Mikalsen (20) ende på Valle som erstatter for Jan Lecjaks.

Jessheim-gutten har imponert i Adeccoligaen denne sesongen og har i høst fått debuten med flagget på brystet. Også flere klubber skal ha vist interesse for Mikalsen som har ett år igjen av kontrakten med Ull/Kisa.

– Dette kan vi ikke si noe om, sier daglig leder i Vålerenga, Stig-Ove Sandnes, til TV 2.

VIF var representert på tribunen ved Sandnes og trener Kjetil Rekdal da Ull/Kisa slo Fredrikstad på hjemmebane for tre uker siden.

Klubbene har hatt et godt samarbeid om spillerlogistikk - noe som blant annet har ført til at Chuma Anene, Ahmed Suleiman og Ghayas Zahid har fått spilletid i gult og grønt i Adeccoligaen de siste to årene.

– Jeg kan ikke si så mye mer om dette enn at jeg vet Vålerenga er interessert og at de har sett meg i et par kamper, sier Mikalsen til TV 2.

20-åringen ble skadet i kampen mot FFK og sto over siste serierunde i Kristiansund der Ull/Kisa berget plassen. Mikalsen må regne med rundt to måneder på sidelinjen og måtte melde forfall til den siste U21-landslagssamlingen.