Nok en assist fra Zuccarello

Bare gode redninger fra Sergej Bobrovskij hindret Mats Zuccarello Aasen fra scoring da New York Rangers slo Columbus Blue Jackets 4-2 på borteis.

Fire skudd på mål vartet nordmannen opp med, men scoring fikk han ikke denne gangen. Bobrovskij ble kåret til banens nest beste spiller.

Derimot fikk Zuccarello assist da Ryan Callahan styrte inn 2-1 til Rangers 4.17 minutter inn i midtperioden. Totalt ble det 19.12 minutter på isen for nordmannen natt til fredag.

– Jeg likte spesielt godt måten vi spilte på i 2. periode. Da spilte vi hurtig, og tilbrakte mesteparten av tiden på deres halvdel foruten ved noen kontringer, sa Rangers-trener Alian Vigneault.

Carl Hagelin var ishockeykampens store spiller med to mål for NY Rangers. Ryan Callahan og Ryan McDonagh scoret de to siste målene for bortelaget. Begge vartet opp med hver sin assist. McDonagh satte inn 4-1 bare 54 sekunder før slutt.

Zuccarello har løftet seg etter at han sto over kampen mot Philadelphia 24. oktober. Siden er det blitt åtte målpoeng (1 mål + 7 assist) på åtte kamper. (©NTB)