anji (Foto: Scanpix)
anji (Foto: Scanpix)

Tromsø-tap på overtid i Europaligaen

Tromsø hadde muligheten mot russiske Anzji i Europaligaen, men det endte med ettmålstap 0-1 etter at russerne scoret tre minutter på overtid.

I de siste sekundene mistet Tromsø konsentrasjonen, og Anzjis Karlen Mkrtsjyan nettet fint og enkelt etter et bra angrep.

– Det var for jævlig å få en slik scoring imot for dette laget. Jeg synes ikke vi fortjente denne, sa Tromsø-trener Steinar Nilsen til CMore.

Tromsø hadde gjort hele åtte forandringer fra laget som spilte 0-0 hjemme mot Strømsgodset sist. Spillere som Hans Norbye, Magnus Andersen og Zdenek Ondrasek var ikke engang med i troppen til kampen da oppgjøret mot Brann søndag naturligvis prioriteres.

Det betydde mange unggutter fra start, blant annet Runar Espejord. 17-åringen er sønn av tidligere Tromsø-spiller Lars Espejord. For Anzji fikk nordmannen Vadim Demidov en sjelden sjanse fra start.

Tottenham slo Sheriff Tiraspol fra Moldova 2-0 og sikret seg avansement fra gruppe K. Tottenham har 12 poeng etter fire kamper. Anzji ligger på 2.-plass med seks poeng. Sheriff har to poeng og Tromsø har ett poeng. Tromsø har ikke lenger muligheten til å ta seg videre fra Europaligaen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2