hvammen copy
hvammen copy
hvammen_ copy (Foto: Larsen, Håkon Mosvold)
hvammen_ copy (Foto: Larsen, Håkon Mosvold)

Hvammen om Twitter-hetsen: – Det er ikke noe å beklage til Fam Irvoll

Beklager til dem som ble støtt, men ikke til henne som ble utsatt for de støtende meldingene.

Calgary/Bergen (TV 2): Espen Aarnes Hvammen kan miste landslagsplassen om han ikke skjerper seg på Twitter. 24-åringen har for andre gang fått en skriftlig advarsel fra skøyteforbundet.

Skøyteløperen har vært i munnkrig med klesdesigneren Fam Irvoll og lagt ut bilder med kommentarer om utseendet hennes.

– Det er vel selvforskyldt. Det har blitt mer styr enn forventet. Hvis noen føler seg støtt av det som skjedde i Twitter-diskusjonen med Fam, så beklager jeg det. Hvis noen enkeltmennesker eller grupper føler seg støtt, så beklager jeg, sier Hvammen til TV 2.

– Hva mener du med det du skriver der?

– Det var en opphetet diskusjon som kanskje har røtter litt lenger tilbake. Vi hadde en diskusjon om pels for et par år siden, og jeg er veldig pro pels mens hun er veldig mot pels, også eskalerte det.

– Angrer du?

– Jeg angrer ikke på at jeg diskuterer pels, men det skulle ikke utartet. Jeg beklager hvis noen føler seg støtt av det.

– Men ordbruk som for eksempel «feite-Doris»?

– Vi dro det litt for langt, det er det bare å legge seg flat for, sier Hvammen, som har fått en skriftlig advarsel fra skøyteforbundet.

– Vi er ferdig med saken nå. Det ble mer alvorlig enn vi hadde tenkt, men vi har snakket om det og det er greit nå, sier Hvammen.

Noen beklagelse til Irvoll kommer det imidlertid ikke.

– Det er ikke noe å beklage til henne, men det gikk altfor langt. Det er det ingen tvil om.