Svein Ove Wassberg kjører storfavoritten Møller Faks i Bergen i kveld.  (Foto: hesteguiden.com)
Svein Ove Wassberg kjører storfavoritten Møller Faks i Bergen i kveld. (Foto: hesteguiden.com)

Kan bli store penger i Bergen

Flere favoritter er i fare i V65-omgangen i Bergen i dag. Sjekk torsdagens travtips her!

Skulle favorittene feile kan det blir stor premieutbetaling på Bergen Travpark. For å dekke opp outsiderne kan det lønne seg å markere for en del hester. Dersom det blir for dyrt for deg alene kan du spille på lag med TV 2s traveksperter som har lagt ut noen andelskuponger du kan kjøpe en del av. Jo flere som er med på en kupong jo flere hester får man markert.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Dersom du heller vil levere en kupong på egenhånd kan du ta utgangspunkt i kupongen under. Med den kan du både legge til og fjerne hester som du måtte ønske. For å hjelpe deg med hvilke hester du burde ha med på kupongen, har travekspert Morten Rustad analysert løpene på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

Det er et lite felt i V65-1. 1 Spiklinja har vært positiv etter pause. Fullførte bra sist, men var ikke så god sist. Sprint er en stor fordel og antakeligvis forsvarer den sporet. 5 Gjerde Åsar hadde ingen problemer med å hente tillegg på Spiklinja sist selv om det er vanskeligere å gjøre det på sprint. Sistevalget, 4 Bottolf, holdt faktisk på å slå Spiklinja sist. Det viser bare at innsatsene burde vært jevnere enn hva de er her.

V65-2 er et sprintløp. 4 Safir Gardenia er rask fra start, men har hatt to måneders pause. Er ute på riktig distanse og kan vinne. 6 Lookalike har vært i form lenge uten å få uttelling før nå i det siste. Vil varsle for 2 No Limit Levec som er i bedre form enn hva resultatene tilsier. 7 Shakira er en brukbar danske. Skrellen er 5 Hjelle Louise.

3 Kringelandsbestina er veldig stor favoritt i V65-3. Er i god form, men er slett ikke gitt at den vinner dette løpet. 2 Vikar kan vinne dersom den ikke trøbler for mye. Det samme gjelder 8 Erdinger som gikk helt greit etter galopp sist i løpet Vikar vant. 7 Vertigo Faks galopperte i stengt posisjon ut mot oppløpet nest sist. Hadde slått Kringelandsbestina med 20 meter om den ikke hadde galoppert. 5 Iben H. var ute i samme løp som Vertigo Faks sist da den galopperte i et fint angrep ut mot oppløpet. Kunne vunnet uten det. Har tidligere ikke vært slått mye av Kringelandsbestina.

4 Lyngens Friskus i V65-4 er god, men har ikke startet siden slutten av juli. Dersom den går som i sine siste starter vil den vinne her. Problemet er løpspausen så det er vanskelig å si hvordan formen er. Skulle den svikte blir det interessant. Andrevalget B. B. Odin er kraftig overspilt og har ikke vært noe bedre enn hestene den møter her. Så om Lyngens Friskus feiler kan alle vinne dette løpet.

5 Seaman i V65-5 fikk et fint løp sist da den var suveren. Er en kapabel hest og et greit førstevalg. 3 Deep Sea Dream har vist fin form og er et opplagt garderingskryss. Disse to skiller seg litt ut. 10 Pastthegate vant i ny regi sist etter halvannen måneds pause. 1 Tattoo Widow er rask, men voltestart kan være et problem. 9 F. P. Asset får opp en god kusk i Svein Ove Wassberg, men er best på sprint.

V65-6 er meget interessant fordi 1 M. T. Heliconia er stor favoritt. Den har gått mange gode løp og har omtrent bare vunnet i år selv om den tapte sist. Den er rask fra start og førstespor betyr som regel tet. Men det er en hest i løpet her som har et mye billigere løp enn på lenge. 7 Little Samo avsluttet bra i knallhardt hoppeløp tredje sist, det samme skjedde nest sist. Avsluttet også pent sist i hardt lag. Er i veldig god form og er et helt nødvendig kryss.

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER