rekdal
rekdal
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
rekdal_sumo
rekdal_sumo

Rekdal tipper Europa League

Her er Kjetil Rekdals oddstips torsdag.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen.

Alle tre kampene på Kjetil Rekdals oddskupong i dag er hentet fra Europa League.

LEVÉR KUPONGEN HER!

Rubin Kazan - Wigan (Europa League gr. D)(0-1) H: 2,00 U: 3,40 B: 2,59

Rubin Kazan har 2-1-0, Wigan 1-2-0. For to uker siden spilte lagene 1-1 i England. Rubin Kazan har 3-8-4 i den russiske serien, hvor de er uten seier på tre kamper. I forrige uke tapte de 2-4 borte for Luch-Energiya Vladivostok og spilte 0-0 borte mot formsvake Rostov i serien. I denne turneringen vant de først 5-2 borte over Maribor, så 4-0 hjemme over Zulte Waregem. Wigan står med 5-4-4 i Championship, og med 2-1-seieren hjemme over Huddersfield sist nærmer de seg de nest beste. I den ene spilte bortekampen i EL ble det 0-0 borte mot Zulte Waregem. Keeper Carson og ving Beausejour er blant spillerne som ikke er med på turen østover. Usannsynlig nok som det høres så kan Wigan ende opp med å spare spillere her så er best rustet mot Yeovil til helgen. Rekdal tror russerne vinner med minst to mål.

Maribor - Zulte Waregem (Europa League gr. D) H: 2,05 U: 3,10 B: 3,05

Maribor tapte sine første to kamper i Europa League, men smalt til med en 3-1-seier borte over nettopp Zulte Waregem i forrige runde. Og da spilte de den siste drøye halvtimen med ti mann. Dermed er de med i kampen om avansement til neste runde. Laget ligger på tredjeplass med 1-0-2 og er bare to poeng bak Wigan. Mistet serieledelsen hjemme i Slovenia i helgen etter de tapte 1-2 for bunnlaget ND Triglav. For Zulte Waregem ser derimot europaeventyret til å gå mot slutten. Har bare ett poeng hjemme mot Wigan å se tilbake på etter tre kamper. Hjemme i Belgia ligger de på fjerdeplass med 8-5-1. Har tre uavgjorte på sine fire siste kamper. Selv om uavgjortfaren lever her tror Rekdal på hjemmeseier.

Thun - Dynamo Kiev (Europa League gr. G) H: 3,70 U: 3,20 B: 1,80

Thun startet gruppespiller med seier 1-0 hjemme over Rapid Wien, men så ble det 1-2-tap borte for Genk og senest 0-3-tap borte for nettopp Dynamo Kiev. Har vunnet alle de fire spilte hjemmekampene, inkludert kvalifiseringskampen, i EL uten å slippe inn mål. Ligger på en skuffende sjetteplass i den sveitsiske toppserien med 4-6-4. Dynamo Kiev har ikke vunnet borte i gruppespillet i europacupen på de sju siste forsøkene (0-4-3). Har derimot en Andrij Jarmolenko i storform. Scoret i seks kamper på rad i oktober og scoret også 1-0-målet sist lagene møttes. Vil med seier her ta et langt steg mot avansement til utslagsrunden. Selv om Thun er gode hjemme, tror Rekdal at den overbevisende seieren sist viser klasseforskjellen mellom lagene. En borteseier krysses derfor av på kupongen.

Dermed ser Rekdals oddskupong slik ut:

Rubin Kazan - Wigan (0-1) H 2,00

Maribor - Zulte Waregem H 2,05

Thun - Dynamo Kiev B 1,80

Totalodds: 7,38

Innleveringsfrist: Klokken 17:55

LEVÉR KUPONGEN HER

Lykke til!