Zuccarello imponerte for NY Rangers

Mats Zuccarello Aasen vartet opp med en frekk målgivende pasning da New York Rangers vant 5-1 mot Pittsburgh Penguins natt til torsdag.

Igjen var rekken med Zuccarello, Derek Stepan og Chris Kreider god. Stepan satte inn 2-0 mot slutten av 1. periode etter en genial pasning fra Zuccarello.

Dommerne grep for øvrig inn da Zuccarello og Penguins-spilleren Chris Kunitz kastet hanskene i en kamp preget av smågruff.

Zuccarello, som ble kåret til kampens tredje beste spiller etter lagkameratene Henrik Lundqvist og Brian Boyle, fikk 16.22 minutter for Rangers.

I tillegg til én målgivende pasning hadde han tre skudd på mål. Det ble også en tominutters utvisning for roughing mot nevnte Kunitz.

Rangers slo tilbake etter 1-2-tapet mot Anaheim Ducks natt til tirsdag. Lagets øvrige mål mot Pittsburgh ble scoret av Ryan McDonagh, Boyle, Ryan Callahan og Derick Brassard. (©NTB)