Valon Berisha fortsetter å imponere i Red Bull Salzburg etter ny scoring lørdag.  (Foto: DOMINIC EBENBICHLER/Reuters)
Valon Berisha fortsetter å imponere i Red Bull Salzburg etter ny scoring lørdag. (Foto: DOMINIC EBENBICHLER/Reuters)
tippesaken_header
tippesaken_header

EL fra Belgia på oddsen torsdag

Lièges helter har kommet skjevt ut

(Europa League er vrient både for oddssetterne og oddsspillerne, og oddsene endres svært hyppig hos alle selskaper. Det kan derfor være fornuftig å levere sine spill tidlig. Oddsen justert på 14 av dagens 24 EL-kamper, men dette er noe altså Norsk Tipping langt fra er alene om. På mange av kampene har Norsk Tipping hatt best odds når de har justert den.)

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Standard Liege - FC Salzburg H: 2,30 U: 3,15 B: 2,60 (Ny odds 2,30)

Totalodds: 2,60

Innleveringsfrist: 18:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Standard Liege - FC Salzburg H: 2,30 U: 3,15 B: 2,60 (Ny odds 2,30)

Standard Liege tapte 1-2 i det omvendte oppgjøret, og de hadde før den tapt 1-2 hjemme for Esbjerg og spilt 1-1 borte mot Elfsborg. Serien i Belgia toppes, men de var uten seier på fire kamper på rad før 1-0-seieren borte over Gent i helgens kamp. Både Kanu (f) og Carcela-González (m) ble vist ut i Østerrike, og spiller ikke her. Til helgen helgen skal hjemmelaget møte Club Brugge i serien, noe som spiller inn i denne. Kaptein Van Damme (f) er ute, Thuram kommer inn i mål, og det blir trolig også flere endringer. FC Salzburg har vunnet alle sine tre spilte, og er nær avansement. De startet med 4-0 hjemme over Elfsborg, fortsatte med 2-1 borte over Esbjerg. I Østerrike har de med 10-4-0 allerede ti poengs ledelse. I helgen ble det en smal 1-0-seier hjemme over Sturm Graz. Mané (m) både scorer mye og får mange kort. Denne må han stå over etter utvisningen sist. Rodnei (f), Vorsah (f) og Hierländer (m) trøbler med skader. Soriano (a) ser ut til å bli klar. Salzburg skal være knappe favoritter mot et alternativt Standard Liege, og NTs 2,60 for borteseieren er verd noen kroner.

Få gratis kortleser her