Ramsey sendte Arsenal til himmels

Aaron Ramsey pøser inn mål for Arsenal denne sesongen. Han ble den store helten i 1-0-seieren borte mot Borussia Dortmund i mesterligaens gruppespill onsdag.

Målet kom et drøy kvarter ut i 2. omgang. Fram til da hadde hjemmelaget vært det beste, uten at Dortmund på noen måte dominerte oppgjøret.

Arsenal hadde ikke produsert noe som helst av farligheter før Ramsey kranglet inn scoringen. Waliseren sendte ballen til Mesut Özil, og tyskeren sendte den videre til franske Olivier Giroud. Han headet den ned til Ramsey igjen, og 22-åringen kranglet ballen inn over mållinjen uten at Dortmunds keeper Roman Weidenfeller klarte å avverge.

Det var Ramseys 11. mål på 17 kamper for Arsenal denne sesongen. De to sesongene før det ble det bare fem mål totalt på mannen som lenge slet med å komme seg tilbake i kampform etter beinbrudd.

Etter scoringen til Arsenal åpnet det seg naturlig nok opp, og Arsenal kunne fort ha økt ledelsen både én og to ganger de neste minuttene. Ramsey fikk en ny stor mulighet, og et annet angrep ble avverget på strek av de gule og svarte fra Tyskland.

Dortmund hadde to baller i nettet i løpet av kampen, men begge ble korrekt annullert for offside. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2