gauseth_ copy
gauseth_ copy
gauseth_ copy
gauseth_ copy

Her får Gauseth drømmetreff: – Feiret selvfølgelig på italiensk manér, Pippo Inzaghi-style

Banket til fra 25 meter da Mjøndalen senket Hødd.

Hødd-Mjøndalen 0-2

Høddvoll Stadion/Bergen (TV 2): To flotte mål av Vamouti Diomande og Christian Gauseth sørget for at Mjøndalen senket Hødd i opprykkskvaliken til Tippeligaen, og dermed møter de Ranheim hjemme for å avgjøre hvem som skal møte laget som blir nummer 14 i Tippeligaen.

– Nydelig
– Det føltes veldig bra. Jeg synes vi spilte en god kamp, og 2-0 var ikke et mål for lite. Vi hadde vel tre hundreprosentsjanser før vi scoret målet vårt i første omgang. I dag var vi bare bedre enn Hødd, sier målscorer Gauseth til TV 2.

– Ditt eget mål da?

– Nydelig. Jeg fikk ballen, tok den med meg et par meter og så keeper var litt dekket. Meiet den ned i hjørnet og feiret selvfølgelig på italiensk manér, Pippo Inzaghi-style, smiler Gauseth.

Se målene og intervjuet over!

Les også: Ampert da Ranheim vant i Tippeliga-kvaliken: – Det var temperatur både før, under og etter kamp

Tenker ikke på Tippeligaen
Mjøndalen er nå tre kamper unna mulig Tippeliga-spill neste sesong. Først må Ranheim slås på hjemmebane søndag, deretter venter to kamper mot laget som blir nummer 14 i Tippeligaen.

Gauseth er imidlertid klar på at Tippeligaen ikke er noe man kan tenke på akkurat nå.

– Vi må slå Ranheim søndag. Det er godt lag med sterk defensiv struktur. Vi skal legge en plan for det og forberede oss godt. Hva som eventuelt venter etterpå er det ikke noen hensikt å prate om før vi eventuelt er der.

– Er det ikke snakk om Tippeliga i det hele tatt i garderoben?

– Nei. Jeg leste Sunnmørsposten i morges og så at Hødd pratet mye om Tippeligaen. Det er en feil. Du må se hva det var i dag. Det var et Adeccoliga-oppgjør her ute, mellom to Adecco-lag. Det ene var et ganske middels Adeccoliga-lag og det andre var okay et. Før man eventuelt begynner å spille mot Tippeliga-lag er det ikke noen hensikt i å prate i store bokstaver om ting som skal skje, og sannsynligheten for ditt og datt. Du må vinne kampene, sier Mjøndalens målscorer.