Atlético Madrids Diego Costa er mer målfarlig enn noen sinne (Foto: HEINZ PETER BADER/Reuters)
Atlético Madrids Diego Costa er mer målfarlig enn noen sinne (Foto: HEINZ PETER BADER/Reuters)
tippesaken_header
tippesaken_header

CL-fotball på onsdagens oddskupong

Spansk suksess ligger i luften

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Atlético Madrid - Austria Wien (Costa scorer mål) J: 1,55 N: 2,00

Barcelona - Milan (Handikap fulltid 0-1) H: 1,55 U: 3,80 B: 3,75

Totalodds: 2,40

Innleveringsfrist: 20:40

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Atlético Madrid - Austria Wien (Costa scorer mål) J: 1,55 N: 2,00

Om kampen: Atlético Madrid har med 11-0-1 i Spania ett poeng opp til Barcelona. I helgen vant de 2-0 hjemme over Athletic Bilbao. I CL har de full pott. De slo Zenit 3-1 hjemme og Porto 2-1 borte før det ble 3-0 borte over dagens motstander. Trener Diego Simeone er igjen uten Mario Suárez (m) og Arda Turan (m). Austria Wien startet med 0-1-tap hjemme for Porto, men fulgte opp med 0-0 borte mot Zenit. I den ikke veldig sterke østerrikske serien har de bare 5-4-5, men Wiener Neustadt ble slått 3-0 borte lørdag. 20 spillere er aktuelle for denne nær umulige oppgaven. Dilaver (m), Gorgon (m) og Stankovic (a) er ikke blant disse. 1,06 for H er neppe mye feil, men den brukes ikke. 1,55 for at Diego Costa scorer spilles derimot.

Om spillet: Diego Costa (Atlético Madrid) har scoret 12 mål på ti spilte seriekamper denne sesongen. Han var suspendert i de to første CL-kampene, men scoret to mål på de 60 minuttene han spilte borte mot Austria Wien. 1,55 for at han finner veien til nettmaskene igjen er godkjent betaling.

Barcelona - Milan (Handikap fulltid 0-1) H: 1,55 U: 3,80 B: 3,75

Om kampen: Det ble 1-1 i det omvendte oppgjøret for to uker siden. Milan har i tillegg vunnet 2-0 hjemme over Celtic og spilt 1-1 borte mot Ajax, hvor de utlignet på en svært billig straffe på tampen. Hjemme i Italia har ikke gjestene bedre enn 3-3-5, og de må faktisk vinne ti på rad for å kunne komme opp til fjerdeplassen, og til de tre som får CL-billett vil det trolig være et godt stykke. De Sciglio (f), Silvestre (f), El Shaarawy (a) og Pazzini (f) er blant spillerne som sliter med skader for bortelaget. Bonera (f) har vært lenge ut, men han er blant de 18 Massimiliano Allegri har tatt med seg til dette oppgjøret. Barcelona vant 4-0 her over Ajax i første kamp. I den andre ble det 1-0-seier borte over Celtic. I den spanske serien har det blitt 11-1-0, til tross for at Messi (a) har vært skadet og hatt en liten dupp i formen. Fredag ble det 1-0-seier hjemme over byrival Espanyol. Adriano (f) mistet den, men han er tilbake her. Alba (f) og Jonathan (m) er fremdeles ute. 1,18 for H er som det må være.

Om spillet: Milan tapte hele 0-4 her forrige sesong. I den italienske serien har de sluppet inn hele 19 mål på elleve kamper. Barcelona har scoret 21 seriemål på seks hjemmekamper i Spania. 1,55 for en klar H kjøpes. Det er pussig at man kan spille singel på 1,18 for H i kampen, noe svært få vil gjøre, mens man må kombinere handikap-spillet.

Få gratis kortleser her