Cristiano Ronaldo (Foto: ALBERT GEA/Reuters)
Cristiano Ronaldo (Foto: ALBERT GEA/Reuters)

Real Madrid fikk trøbbel mot lillebror

Real Madrid trillet lenge rundt med Rayo Vallecano i lørdagens byderby, men fikk etter hvert trøbbel. Det stjernespekkede bortelaget holdt unna til 3-2.

Rayo Vallecano - Real Madrid 2-3:

Gareth Bale og Karim Benzema har begge vært kritisert fra flere hold så langt denne sesongen. Den ene for å ikke prestere i stil med prislappen, den andre for å ikke score nok mål.

Mot Rayo Vallecano viste de to seg fram, i samme stil som de gjorde mot Sevilla forrige runde. Etter at Cristiano Ronaldo hadde gitt Real en tidlig 1-0-ledelse, serverte Bale ballen på sølvfat til Benzema. Real Madrid kunne med det gå til pause med en komfortabel 2-0-ledelse.

LES OGSÅ: Måltørken fortsetter for Messi

I åpningen av annen omgang fortsatte Real Madrid i samme stil. Bale serverte Cristiano Ronaldo etter 48 minutter. Portugiseren hadde få problemer med å sette ballen i åpent nett.

Minutter senere eksploderte Vallecas, da Pepe lagde straffe til vertene. Jonathan Viera var sikker og plasserte ballen i nettet.

Like etter at Real Madrid hadde tatt avspark ble det på nytt kaotisk i boksen til Los Blancos. Denne gangen var det Marcelo som ga dommeren grunn til å peke på straffemerket. Viera var like sikker igjen.

I de påfølgende minuttene var det lite som fungerte for Real Madrid, som for anledningen spilte i blått. Vallecano var svært nære utligning, men det ville seg ikke.

Real Madrid hentet seg inn mot slutten og sto løpet ut. Til tross for seieren er det fortsatt luke på tabellen opp til Atlético og Barcelona. Villarreal ligger åtte poeng bak, med én kamp mindre spilt. Vallecano ligger med sine ni poeng på sisteplass i La Liga.

Ifølge C More tok Real Madrid ikke akkurat en velfortjent seier. Rayo Vallecano skuddstatistikken 23-11, og ballbestittelsen var 59-41 i hjemmelagets favør.

(©NTB)

Mer innhold fra TV 2