Real Madrid fikk trøbbel mot lillebror

Real Madrid trillet lenge rundt med Rayo Vallecano i lørdagens byderby, men fikk etter hvert trøbbel. Det stjernespekkede bortelaget holdt unna til 3-2.

Gareth Bale og Karim Benzema har begge vært kritisert fra flere hold så langt denne sesongen. Den ene for å ikke prestere i stil med prislappen, den andre for å ikke score nok mål.

Mot Rayo Vallecano viste de to seg fram, i samme stil som de gjorde mot Sevilla forrige runde. Etter at Cristiano Ronaldo hadde gitt Real en tidlig 1-0-ledelse, serverte Bale ballen på sølvfat til Benzema. Real Madrid kunne med det gå til pause med en komfortabel 2-0-ledelse.

I åpningen av annen omgang fortsatte Real Madrid i samme stil. Bale serverte Cristiano Ronaldo etter 48 minutter. Portugiseren hadde få problemer med å sette ballen i åpent nett.

Minutter senere eksploderte Vallecas, da Pepe lagde straffe til vertene. Jonathan Viera var sikker og plasserte ballen i nettet.

Like etter at Real Madrid hadde tatt avspark ble det på nytt kaotisk i boksen til Los Blancos. Denne gangen var det Marcelo som ga dommeren grunn til å peke på straffemerket. Viera var like sikker igjen. (©NTB)