Kontrollert mesterligaseier for Larvik

Linn Jørum Sulland storspilte da Larvik sikret seg en velfortjent 29-21-seier over spanske Bera Bera i håndballens mesterliga lørdag.

Sulland trengte bare tre mål for å runde 250 mesterligamål for Larvik før lørdagens kamp. Det hadde hun ingen problemer med. Da sluttsignalet gikk hadde landslagsspilleren tegnet seg for 11 scoringer.

Larvik hadde, som forventet, ingen problemer med å stikke fra spanjolene på scoringstavla. Til pause var stillingen 15-9.

Etter hvilen hang Bera Bera bedre med, men det ble aldri spennende. Anført av Sulland er Larvik med lørdagens seier på svært god vei mot mellomspillet i mesterligaen. I tillegg benyttet trener Ole Gustav Gjekstad muligheten til å la flere ungjenter prøve seg i løpet av kampen.

Et skår i gleden var det at Nora Mørk landet forkjært på armen midtveis i annen omgang, og ble sittende med en ispose på benken resten av kampen.

Larviks største utfordrer i gruppespillet, Vardar Skopje, er med seier over kroatiske Podravka Koprivnica søndag à poeng med de norske jentene. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2