Arsenal stormer videre

Arsenal imponerte voldsomt i lørdagens 2-0-seier mot Liverpool. London-laget har fått luke i toppen av Premier League.

Med 25 poeng etter ti seriekamper skiller fem poeng ned til Chelsea og Liverpool.

Santi Cazorla headet først i stolpen, før han satte inn egen retur og ga Arsenal fortjent ledelsen etter 19 minutter. Bacary Sagna sto for et fint innlegg forut for hodestøtet som gikk i stolpeverket.

Liverpools defensive midtbanespiller Lucas hang ikke med da spanjolen ordnet 1-0.

Formsterke Aaron Ramsey ordnet 2-0 etter en knapp time med et vakkert mål. Waliseren banket inn ballen like under tverrliggeren fra 18 meter. Scoringen var hans sjette i årets Premier League.

Luis Suárez har vært giftig for Liverpool i høst, men uruguayaneren lyktes ikke lørdag. Nærmest var han med et stolpetreff i 2. omgang. (©NTB)