Csiszar reddet Vålerenga i forlengning

Vålerenga førte an mot Rosenborg, men måtte ha forlengning for å vinne på borteis i lørdagens eliteseriemøte i ishockey. Brede Csiszar ble matchvinner.

Bare sju minutter hadde gått av første periode da Sondre Olden sørget for kampens første scoring. Serielederne virket trygge, og da Tobias Lindström økte ledelsen i annen periode stilte gjestene veldig sterkt.

Men Rosenborg kom bedre med mot slutten av perioden. Jordan George og Jamie Milam sørget for 2-2 i løpet av tre minutter.

Etter et fyrverkeri av en tredjeperiode, hvor begge lag scoret to mål hver, måtte lagene ut i forlengning. Da brukte Csiszar et drøyt minutt på å gi Vålerenga seieren. Med det beholder oslogutta tabelltoppen foran Storhamar, som senket Lillehammer med 4-1 i mjøsderbyet.

I bunnen av tabellen fortsetter nedturen for Tønsberg. Stavanger ble hakket for vasse og kunne reise hjem til Rogaland med 3-2-seier.

Sparta Sarpsborg gikk opp i 2-0 hjemme mot Frisk Asker i første periode og holdt unna. Mats Knutsens redusering for gjestene i tredje periode hjalp lite. (©NTB)