Martino ikke bekymret over Messis måltørke

Lionel Messi scoret kun ett mål for Barcelona i oktober. Det er bare tilfeldig, mener trener Gerardo Martino.

Etter fredagens 1-0-seier over byrival Espanyol strekte Messis måltørke seg til fire strake seriekamper. Fotballstjernen har aldri gått så lenge uten scoring i La Liga siden april 2011.

– Jeg tenker fortsatt det samme om ham. Det er vanskelig å gjøre en individuell analyse av en spiller etter hver kamp, men Lionel fortsetter å være vår viktigste spiller. Spillestilen hans bidrar stort for laget, sa Martino etter den knepne seieren i Barcelona-derbyet.

Messis eneste mål i oktober kom i 1-1-kampen borte mot Milan i mesterligaen. Martino brukte den scoringen som et bevis på at Messi ikke sliter om dagen.

– Jeg tror ikke han er bekymret. Det er bare en tilfeldighet at han ikke har scoret. På samme måte som at det er uvanlig å score minst ett mål i hver eneste kamp i en halv sesong, er det uvanlig at han går tre-fire kamper uten mål, sier Martino.

– Selvfølgelig ville jeg likt å se han gjøre som han pleier, nemlig å score to-tre mål i hver kamp. Men setter du standarden så høyt og ikke scorer, ja da virker det som at du har et problem. Jeg ser ikke at han har et problem, legger Barca-treneren til. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2