Wenger har ståltro i tøff periode

Etter en myk sesongstart skal Arsenal bryne seg mot flere topplag. Arsène Wenger er sikker på at laget hans kommer godt ut av det.

London-klubben har vist superform i Premier League med sju seirer og en uavgjort på de åtte siste seriekampene. Det har gitt Arsenal tabelltoppen.

Men etter hjemmetap for Borussia Dortmund i mesterligaen og Chelsea i ligacupen er det blitt satt spørsmålstegn til hvor sterkt Arsenal-laget egentlig er.

Kritikken vil øke om Wengers menn får problemer mot serietreer Liverpool på hjemmebane lørdag kveld. I midtuken skal Arsenal ut i en viktig mesterligaduell borte mot Dortmund, mens Manchester United på Old Trafford er motstander neste helg.

– Det er selvfølgelig en viktig periode for oss, men jeg føler meg ganske selvsikker og rolig. Laget er klar for å håndtere toppkampene. Jeg ser på det som en mulighet til å vise styrke, og jeg er trygg på at spillerne griper den muligheten, sier Wenger.

– Jeg lærte mye om laget da vi spilte med ryggen mot veggen i vårsesongen. Den gang måtte vi vinne hver eneste kamp (for å sikre mesterligaspill). Jeg vet utmerket godt hvor sterke spillerne er og hvor stor viljen deres er. Vi ønsker å være tittelutfordrere, slår franskmannen fast. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2