Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
rekdal_sumo
rekdal_sumo
rekdal
rekdal
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)

Tre hjemmeseire på Rekdals oddskupong

Kjetil Rekdal tror tre formsvake, men hjemmesterke, lag vinner i dag. Sjekk hvem han tipper på her!

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen.

Vålerenga-treneren satser pengene på fotball fra de nest øverste divisjonene i England, Frankrike og Tyskland i dagens oddstips.

LEVÉR KUPONGEN HER!

Ipswich - Barnsley (engelsk Championship) H: 1,57 U: 3,50 B: 4,65

Ipswich ligger på 14. plass med 4-4-5 hvor alle fire seire har kommet på hjemmebane. Har riktignok ikke vunnet på sine fire siste kamper, men tre av dem har vært borte og alle endte uavgjort. Tapte 0-1 for Burnley hjemme nest sist. Får Paul Taylor (a) tilbake fra lån som erstatter for skadde Marriott (a). Marcus Pedersens Barnsley ligger nest sist med 2-3-8 hvor alle seks bortekampene er tapt. Spilte 1-1 mot Sheffield Wednesday sist og slo Middlesbrough 3-2 nest sist. Mangler fortsatt Steele (k) og Ramage (f), mens McCourt (m) og Nyatanga (f) er usikre. Sistnevnte scoret to for U21-laget onsdag, men denne kampen kommer nok for tidlig for ham. Rekdal tror Ipswich fortsetter sin gode hjemmeform med tre poeng her.

Dijon - Niort (fransk Ligue 2) H: 1,65 U: 3,00 B: 4,20

Dijon ligger på sjetteplass med 5-5-2. Er solide hjemme (4-1-1) selv om de bare har scoret åtte mål på disse seks kampene. Har ikke tapt siden midten av august. Spiller ofte uavgjort borte og vinner med ett mål hjemme. På de siste tre kampene har det blitt 2-1-seier hjemme over Troyes og 0-0 borte mot både Arles og Le Havre. Mangler skadde Pay (m), Philippoteaux (m), Tavares (a) og Jouffreau (m). Niort ligger på 13. plass med 3-6-3. Har fortsatt til gode å vinne borte (0-2-3) hvor de bare har scoret tre mål på fem kamper. Slo Istres hjemme sist, men har tapt de to siste bortekampene for Angers (0-2) og Chateauroux (0-3). Rekdal tror også her på hjemmeseier.

Energie Cottbus - Bochum (tysk 2. Bundesliga) H: 1,80 U: 3,15 B: 3,35

Bunnoppgjør mellom de to lagene i dårligst form i Tysklands nest øverste divisjon. Bochum ligger på kvaliken, mens Energie ligger på plassen over. Energie har 3-4-5 hvor alle seirene har kommet på hjemmebane. Tapte 1-0 for Dynamo Dresden sist og spilte 0-0 mot både Union Berlin (h) og 1860 München (b) gangene før. Forrige seier kom fjerde sist over Arminia Bielfeld (4-2). Bochum har 3-3-6 totalt og 2-0-4 borte hvor de bare har scoret seks mål. Laget hadde fem strake tap før det ble 0-0 hjemme mot Kaiserslauteren sist. Vi må tilbake til midten av september for å finne forrige seier. Har samme tropp som sist. Rekdal tror på hjemmeseier til en noe lav odds.

Dermed ser Rekdals oddskupong slik ut:

Ipswich - Barnsley (engelsk Championship) H: 1,57

Dijon - Niort (fransk Ligue 2) H: 1,65

Energie Cottbus - Bochum (tysk 2. Bundesliga) H: 1,80

Totalodds: 4,66

Innleveringsfrist: Klokken 18:25

LEVÉR KUPONGEN HER

Lykke til!