aas (Foto: Scanpix)
aas (Foto: Scanpix)

Aas blir festsjef på Marienlyst søndag

Mens Strømsgodset-spillerne kjemper om seriegull på Alfheim søndag, skal Alexander Aas underholde Godset-fansen 169 mil lenger sør.

Aas la opp etter forrige sesong, men jobber fortsatt som markedskonsulent i Strømsgodset. Søndag får han den hyggelige oppgaven med å underholde klubbens supportere og samarbeidspartnere i det som kan bli en jubelaften.

Rundt 400 drammensere er ventet å ta turen til Alfheim, men klubben ønsker å legge til rette også for dem som ikke kommer seg nordover. I VIP-avdelingen på Marienlyst skal kampen, som kan gi Strømsgodsets første seriegull på 43 år, vises på storskjerm.

– Interessen har vært ganske enorm, forteller Alexander Aas.

– Dette skal bli en hyggelig søndagskveld med kamp, enkel bevertning og stor stemning for supportere og samarbeidspartnere. Det blir også analyser av begge lag i forkant og «inside information» fra Godset-garderoben. Vi har gjort dette med hell også tidligere, men det er selvsagt ekstra interesse nå som vi lderer tabellen med kun to kamper igjen, fortsetter den tidligere forsvarsspilleren.

Artikkelen fortsetter under bildet!

aasliten
aasliten

Strømsgodset trenger i praksis kun én seier på de to siste kampene for å sikre seriemesterskapet med en luke ned til Rosenborg på tre poeng og 15 plussmål.

Dersom trønderne snubler hjemme mot Viking søndag, kan feiringen definitivt settes i gang med Godset-poeng i nord. Strømsgodset-ledelsen hevder likevel de ikke har noen konkrete planer for gullfeiring søndag.

– Det er ikke planlagt. Vi skal vise kampen som vanlig og tar det som det kommer etterpå, sier Alexander Aas.

– Kranene stenges vel ikke rett etter kampslutt om det skulle bli gull?

– Hehe, vi har ikke tappekraner, men mye godt i kjøleskapet. Vi tar det som det kommer og ønsker ikke å planlegge noen gullfeiring. Vi har respekt for våre motstandere og vil beskytte spillerne og klubben.

Strømsgodset-troppen flyr tilbake til Østlandet etter kampslutt søndag kveld og lander på Gardermoen mellom klokken 22.30 og 23.00. Derfra går turen direkte til Drammen og eventuell gullfeiring. For fest blir det selvsagt dersom Godset sikrer sitt første seriegull siden 1970.

– Vi tar det som det kommer, sier Aas.