WalcottGoalFeiring (Foto: Tom Hevezi/Ap)
WalcottGoalFeiring (Foto: Tom Hevezi/Ap)

Sjekk fredagens fotballrykter: – Milliardklubb vil hente Walcott

Og Manchester City har funnet ny førstekeeper. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. september.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Joe Hart har hatt en trøblete start på den nye sesongen. Seinest i forrige helgs oppgjør mot Chelsea gjorde sisteskansen en grov feil som gjorde at City måtte gå tapende av banen. Spekulasjonene har svirret om hvor vidt Englands landslagskeeper nå kommer til å bli vraket på klubblaget. Nå skriver i tillegg Metro at City skal være ute etter å hente Celtics målvakt Fraser Foster og la han ta over rollen som klubbens førstekeeper.

Monaco fortsetter å jakte storspillere. Ligue 1-klubben som før sesongen hentet Radamel Falcao skal nå også være svært ivrige etter å hente Theo Walcott fra Arsenal. Ifølge Goal.com skal franskmennene være villig til å bla opp rundt 380 millioner kroner for den lettbeinte vingen.

David Moyes har tidligere innrømmet at de er aktuelt å låne ut stortalentet Wilfried Zaha som de hentet til klubben for 150 millioner kroner i januar. Og nå skal nyopprykkede Cardiff City har forhørt seg med den regjerende ligamesteren om mulighetene for å få låne 20-åringen når overgangsvinduet åpner igjen. Det skriver Daily Mail.

Artikkelen fortsetter under bildet!

Hart (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)
Hart (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)

Chelseas midtbanespiller Kevin De Bruyne er en annen unggutt som sliter med spilletid i sin nye klubb. Nå har belgieren bestemt seg for å vente en måned før han tar en avgjørelse om han vil forlate klubben på lån for å beskytte plassen sin på landslaget i forkant av det kommende verdensmesterskapet.

Les også: Her blir Joey Barton truffet i hodet av flaske
Les også: Høiland håner Nicki Billes nye fotballsko

Manchester United har allerede begynt å forberede seg på en fremtid uten Patrice Evra. Derfor har de tatt opp kampen med AC Milan om å sikre seg signaturen til Saint Etiennes 22 år gamle venstreback Faouzi Ghoulam. Det melder Daily Express.

Les også: Messi reddet Barcelona-poeng mot Milan

Et annet sommerkjøp som ikke har slått til er Liverpools Iago Aspas. Spanjolen har ikke imponert de gangene han har fått sjansen og skal nå ifølge Daily Star ønske å lånes ut bare tre måneder etter at han kom inn portene på Anfield.

Artikkelen fortsetter under bildet!

DUELL: Iago Aspas, Liverpool, og Victor Wanyama, Southampton, i duell om ballen. (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)
DUELL: Iago Aspas, Liverpool, og Victor Wanyama, Southampton, i duell om ballen. (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)

Jose Mourinho skal være fast bestemt på å beholde Juan Mata i klubben. Dette til tross for ryktene som har svirret om at midtbanespilleren kommer til å forsvinne til Paris Saint Germain for rundt 330 millioner kroner i januar. Det skriver Daily Express.

Les også: Her får FotballXtra-panelet totalt latterkrampe

Arsenal skal være ute etter å forsterke angrepet sitt ytterligere. Ifølge forzaitalianfootball.com vil Arsene Wenger prøve å hente AC Milans angriper M'Baye Niang. London-klubben skal ifølge nettstedet være i ferd med å forberede et bud på nærmere 65 millioner kroner.

Sunderland-spiss Connor Wickham kan være på vei bort fra klubben. Ifølge Daily Mirror er 20 åringen i ferd med å bli lånt ut til Championship-klubben Sheffield Wednesday.

M'Baye Niang (Foto: David Vincent/Ap)
M'Baye Niang (Foto: David Vincent/Ap)