Zuccarello ble banens beste

Ishockeyproffen Mats Zuccarello Aasen hadde én assist og ble kåret til kampens beste spiller da New York Rangers slo Buffalo Sabres 2-0 i NHL torsdag.

Det var andre kamp på rad at Zuccarello noterte seg for en assist. Etter en svak start på sesongen med sju kamper uten målpoeng, har nordmannen scoret ett mål og levert to assist på de fire siste kampene. Rangers tok sin annen seier på rad.

– Det går bra nå, men vi må fortsatt være ydmyke. Det er bare hardt arbeid som gir oss suksess akkurat nå, sa 26-åringen til nhl.com.

I en av pausene ble han også intervjuet av kanalen MSG. Da fortalte han blant annet om at moren er på besøk i byen.

– Hun lager mat, hun legger fram klærne mine, hun gjør alt. Jeg er bortskjemt når moren min er i byen, sa Zuccarello, ifølge TV 2.

Han fikk 17.54 minutter på isen og markerte seg i kampen med fem skudd på mål. Zuccarello blokkerte også to skudd og hadde en takling. (©NTB)