Gul Tider i V65 1 er usikker, men går den feilfritt vil den sannsynligvis vinne.  (Foto: hesteguiden.com)
Gul Tider i V65 1 er usikker, men går den feilfritt vil den sannsynligvis vinne. (Foto: hesteguiden.com)

Vi vant 35.000 kroner!

Det ble gevinst for TV 2s andelstorg i går. Her ser du torsdagens banker.

Det var andelskupongen «The Wild Bunch 1» til V5A på Bjerke som stakk av med den største gevinsten for TV 2s andelslag i går. 35.832 kroner ble fordelt på de åtte andelskjøperne som hver hadde spyttet inn 305 kroner for å bli med. 4.479 kroner ble gevinsten for hver av dem.

I dag kan du kjøpe andeler på V65-omgangen på Klosterskogen og V64-omgangen i svenske Åby.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Dersom du heller vil levere en kupong på egenhånd kan du ta utgangspunkt i kupongen under. Med den kan du både legge til og fjerne hester som du måtte ønske. For å hjelpe deg med hvilke hester du burde ha med på kupongen, har travekspert Morten Rustad analysert løpene på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

I V65-1 går vi for gull med 6 Gull Tider. Det er en bra hest. Er bare tre år, men er i fin utvikling. Galopperte på oppløpet i V75 i Bergen sist og gangen før på Bjerke kom den fryktelig tilbake etter galopp. Møter billigere lag i dag. Er litt usikker, men hvis den ikke tuller bør den ha en kjempesjanse. Hvis den svikter er det et helt åpent løp. Ved gardering bør du få med deg 9 Aabakks Spidi og 3 Haake Ole.

V65-2 er et interessant løp da det er en del hester som har bedre prestasjoner enn hva resultatene tilsier. Som 1 Romleskaft som har vist stor fart mellom galoppene og 7 Lekje som galopperte to ganger sist, men avsluttet likevel bra. 9 Alm Kasper er favoritt. Den vant greit etter å ha kommet seg til tet sist. Sto da likt med 3 Kling Kvikken – nå står Alm Kasper 20 meter bak. Kling Kvikken gikk greit i det løpet. Skrellene er 6 Feseth Kasper, 2 Sørdal Vår, 11 Konglerød Gutten og 14 Telisa. Kan skje en del i dette løpet.

Tre hester skiller seg litt ut i V65-3. 2 Super Taifon er den store obs-hesten i løpet. Den satt fast i Drammen sist, gikk bra gangen før, satt stengt i derbykvalifiseringen med krefter igjen. 10 Stjerne Steensgård er tilbake i riktig selskap etter å ha gått mange gode løp i V75. 12 Rolin er i kjempeform og har forbedret seg kraftig de siste par månedene. Gikk greit sist i hardt selskap og kom tilbake etter å ha blitt påkjørt i første sving. Alle tre har gode kusker.

3 Queen Corall i V65-4 har gått mange løp på lang distanser i det siste. Nå er det sprint som er en fordel for denne hesten. Er rask fra start og kan komme seg tidlig til tet. 1 Dumdummaid er i bra form. Fullførte greit fra dødens sist, var i hardt selskap nest sist og vant greit tredje sist. Disse to har bra form og fine spor. 8 Envision har startet to ganger etter litt pause. Det ble feil for den i V75 nest sist fra dårlig spor og sist ble den sittende stengt. Sporet trekker ned, men jevnt over er det et billig løp for den. Skrellene er 2 C. R. L. Golden Diva og 9 Rosinante V. P.

9 Sjeikens Gull blir veldig stor favoritt i V65-5. Vant et V75-løp i Bergen sist. Kom seg til tet og hadde god kontroll. Den møtte 3 Valle Jerven i V75 på Sørlandet i september og da var Valle Jerven klart bedre. Valle Jerven har vært litt dårligere i sine to starter etter dette løpet. Vant greit uten å imponere nest sist og ble kjørt for hardt sist. Disse to skiller seg ut.

V65-6 er et skummelt sprintløp hvor 4 Nibley L. B. er favoritt. Den var veldig god nest sist og hadde helt grei innsats sist. I det løpet var 5 Quitero Santana helt på høyde. Nå er det enorm kryssforskjell mellom disse. 2 Pondus Bork er den store obs-hesten. Den satt fast i Drammen sist, men har vist positive takter før dette. 11 Cloud Connected vant sist og får en stor fordel av en strykning av hesten i spor 10. 9 Never Mind er en god sprinter, 12 Wixi Laylock er skikkelig på gang, 1 Cashpoint Pellini er en startrask sprinter og 3 Chambermaid kommer ut i ny regi. I dette løpet kan man jage en skrell så gardér så mye som mulig.

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER