Borussia Dortmunds Robert Lewandowsk (Foto: KAI PFAFFENBACH/Reuters)
Borussia Dortmunds Robert Lewandowsk (Foto: KAI PFAFFENBACH/Reuters)

Sjekk torsdagens fotballrykter: – Barcelona vil snyte Guardiola for Lewandowski

Og Juan Mata kan forsvinne til Frankrike. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. september.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Juan Mata har spilt seg inn på Chelseas lag etter en vanskelig start under den nye Mourinho-epoken på Stamford Bridge. Nå skriver likevel Goal.com at spanjolen kan komme til å forlate London i januar. Paris Saint Germain skal nemlig være i ferd med å forberede et tilbud på rundt 330 millioner kroner.

Samtidig skal Liverpool ha rettet blikket mot Norden i jakt på forsterkninger. Ifølge Daily Mail skal de røde ha sett seg ut Djurgårdens ghaneser Daniel Amartey. Spilleren kan bekle både rollen som sentral midtbanespiller og midtstopper.

Barcelona skal være på spissjakt. Fra før av er interessen for Borussia Dortmunds Mats Hummels kjent. Men spanjolene nøyer seg ikke med det. Nå vil de også snyte Bayern München og gamlesjef Pep Guardiola for Robert Lewandowski. Det melder Sport.es.

Artikkelen fortsetter under bildet!

Amartey (Foto: ERIK MÅRTENSSON/NTB scanpix)
Amartey (Foto: ERIK MÅRTENSSON/NTB scanpix)

Borussia Dortmunds Ilkay Gundogan er en svært attraktiv mann på overgangsmarkedet om dagen. Både Manchester United og Arsenal skal være ivrig etter å hente tyskeren. Men nå er også Barcelona begynt å røre på seg og vil prøve å hente spilleren som av mange blir kalt den nye Xavi. Det skriver Express.

Les også: Her blir Joey Barton truffet i hodet av flaske
Les også: Høiland håner Nicki Billes nye fotballsko

Tottenham gjore flere store sommersigneringer i forkant av årets sesong. Men ifølge Daily Mail kunne det vært enda flere. London-klubben skal nemlig ha forsøkt å hente Corinthians' angriper Alexandre Pato uten å lykkes. Det bekrefter den tidligere Milan-angriperen selv.

Les også: Messi reddet Barcelona-poeng mot Milan

Stortalentet Tom Ince har i lang tid vært linket til flere av de største klubbene i England. Men sønnen til tidligere Manchester United- og Liverpool-stjerne Paul ince spiller fortsatt i Blackpool og Championship. Men nå skal Ajax ha meldt sin interesse for spilleren. Den nederlandske storklubben vurderer å henet unggutten til sommeren. Det skriver Daily Mail.

Artikkelen fortsetter under bildet!

Gundogan (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
Gundogan (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

Arsenal skal være interessert i å hente West Hams 25 år gamle forsvarspiller Winston Reid. Arsene Wenger skal ha fulgt med på midtstopperen de 18 siste månedene og vurderer nå å legge inn et bud når vinduet åpner i januar.

Les også: Her får FotballXtra-panelet totalt latterkrampe

Ting har gått tungt for Alan Pardew i Newcastle etter at han skrev under på den mye omtalte åtteårskontrakten med The Magpies. Nå ryktes det at Pardew skal være interessert i å ta over den ledige jobben i sin gamleklubb Crystal Palace. Det skriver Daily Mirror.

Southamptons midtbanespiller Gaston Ramirez har fått lite tillit denne sesongen. Nå ser det ut som om uruguayaneren kan forsvinne ifra klubben. Galatasaray skal nemlig være klar til å hente 22-åringen i januar.

Alan Pardew. (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)
Alan Pardew. (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)