HILSEN TIL BLATTER: Cristiano Ronaldo kom med hilsen til Sepp Blatter etter sin første scoring. (Foto: GERARD JULIEN/Afp)
HILSEN TIL BLATTER: Cristiano Ronaldo kom med hilsen til Sepp Blatter etter sin første scoring. (Foto: GERARD JULIEN/Afp)

Ronaldo svarte Blatter og Bale kritikerne i målfest

Cristiano Ronaldo med hilsen til Fifa-presidenten da Real Madrid knuste Sevilla 7-3 i La Liga.

Real Madrid - Sevilla 7-3:

Sepp Blatter hadde ingen stor kveld da han røpet sin favorisering av Lionel Messi tidligere denne uken.

LES OGSÅ: Her er Ronaldos syrlige Facebook-svar til Blatter

– Det er den andre siden av fotballen, og det er bra å ha slike generaler på banen. Det gir liv til fotballen. Den ene har større regninger hos frisøren enn den andre, men det spiller ingen rolle, sa Blatter til en gruppe studenter i England.

Feiret med «general-hilsen»
Hele seansen ble avsluttet på følgende vis:

– Publikum får velge. Jeg liker begge to, men foretrekker Messi.

Ronaldo kom tirsdag kveld med et syrlig svar til Blatters uttalelser, og Fifa-presidenten har beklaget sine uttalelser på Twitter.

Etter sin første scoring mot Sevilla i onsdagens oppgjør sendte portugiseren nok et svar til Blatter da han feiret med «general-hilsen».

LES OGSÅ: Portugals Paulo Futre raser mot Blatter: – Han hater Ronaldo

764473

Bale svarte kritikerne
Ronaldos lagkamerat, Gareth Bale, har imidlertid fått mest kritikk for sine prestasjoner på banen etter sommerens rekordovergang fra Tottenham.

– Real Madrid fortsetter å spille bedre uten Bale, skrev avisen El Pais etter sesongens første El Clásico, og stemplet Bale som et bomkjøp.

Men i målfesten mot Sevilla scoret Gareth Bale to mål og var sammen med Ronaldo banens gigant. Ronaldo scoret tre mål i 7-3-festen, mens de øvrige to ble scoret av Karim Benzema

Totalt har Ronaldo forøvrig scoret 11 mål på ti kamper, og topper toppscorerlisten med samme antall scoringer som Atletico Madrids Diego Costa. Real Madrid ligger på tredjeplass på tabellen med 25 poeng. Barcelona topper med 31 poeng etter 11 serierunder.

HERJET: Gareth Bale og Cristiano Ronaldo. (Foto: GERARD JULIEN/Afp)
HERJET: Gareth Bale og Cristiano Ronaldo. (Foto: GERARD JULIEN/Afp)