Tidligere Öster-spiller myrdet i Brasil

Den tidligere fotballspilleren João Rodrigo, som for ti år siden hadde et kort opphold i svenske Öster, er myrdet i hjemlandet Brasil.

Ifølge The Guardian ble han bortført på vei hjem fra helsekostbutikken han drev i Realengo-distriktet i Rio de Janeiro. Neste morgen fant kona hans ryggsekken hans utenfor hjemmet deres. Inni var 35-åringens avkuttede hode.

Kona jobber i politiet, og det er mistanke om at lokale narkotikahandlere sto bak udåden. Politiavdelingen der kona jobber har vært involvert i aksjoner for å slå ned på gjengkriminalitet før neste års VM-sluttspill.

– Dette er en uvirkelig hendelse som er vanskelig å forstå. At noen blir halshogget er en helt annen verden, sier tidligere lagkamerat Peter Wibrån til Expressen.

Rodrigo spilte det meste av proffkarrieren i brasilianske klubber på lavere nivåer. Han fikk i 2003 kontrakt med Växjö-laget Öster, men rakk bare seks kamper før han ble skadet.

– Han var ingen diva eller egospiller. Han ville passet bra inn i laget om han hadde fått være skadefri. Jeg kan ikke fatte at dette har skjedd. Det er så utrolig tragisk, sier tidligere Öster-trener Leif Widén til Aftonbladet. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2