Nesten ni av ti kroner spilt på V65 1 har kommet på Ulsrud Tea på Bjerke i kveld.  (Foto: hesteguiden.com)
Nesten ni av ti kroner spilt på V65 1 har kommet på Ulsrud Tea på Bjerke i kveld. (Foto: hesteguiden.com)

18 millioner i V75-potten!

Det er ekstra V75 på Bjerke i dag med 18 millioner kroner til en eventuell alenevinner!

TV 2s traveksperter har som vanlig lagt ut flere andelskuponger du kan kjøpe en del av til kveldens V75-omgang.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Dersom du heller vil levere en kupong på egenhånd kan du ta utgangspunkt i kupongen under. Med den kan du både legge til og fjerne hester som du måtte ønske. For å hjelpe deg med hvilke hester du burde ha med på kupongen, har travekspert Morten Rustad analysert løpene på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

V75-1: 14 Ulsrud Tea er dagens største favoritt. Den er fryktelig vanskelig å slå på disse hoppeløpene og den vinner som regel. Nå står den 40 meter bak 6 Frøyu Oda, men likevel er det tvilsomt om noen klarer å stå i mot Ulsrud Tea. Dersom alt går som normalt vinner den igjen. To tilleggshester er også strøket så da blir det færre hester for den å runde. En bankerkandidat. Ved gardering legg merke til at 12 Voie Spika var fullt på høyde med Frøyu Oda sist.

V75-2: 6 Stjerne Vinn kom ut etter over ett års pause sist og gikk greit nok. Nå er det sprint og ikke akkurat hard motstand. Fortjener å være favoritt. 1 Valle Ann har også riktig betingelser med sprint og førstespor. Har gått mange gode løp i sommer og høst. Disse skiller seg ut. Skrellen er 3 Store Johan som er i meget god form.

V75-3: Alle de beste hestene står i andre rekke. 10 Spider Bee vant greit fra tet i norgesdebuten. Ga et fint inntrykk der. 11 Cown Pointer vant med en sinnssyk sterk kilometertid nest sist i årsdebuten. Sist kom den bak en god hest på Leangen. 12 Peel and Stick vant sine to første løp i Norge selv om den ikke imponerte andre gangen ut. Galopperte sist, men er en fin type. Men alle tre står alle i de dårligste sporene på sprint. Åpent bak.

V75-4: En ny, stor favoritt kommer ut her i form av 6 Anneros Karl. Den var god sist da den vant fra dødens. Møter ikke noe hardere lag nå og vinner sannsynligvis. Hvis man skal lete etter noen luringer bak favoritten bør man stoppe opp på 5 Viktor K. 4 Viking Faks er god, men debuterer på sprint. Det er en veldig usikker hest som ofte galopperer, men den har et høyt nivå. Skrellen er 10 Alsaker Torres.

V75-5: 7 Bokli Vind har vært imponerende god. Tapte på Jarlsberg tredje sist, men da galopperte den to ganger. På Jarlsberg nest sist satt den i tet da den stanset opp på oppløpet, men kom likevel først i mål. Går den optimalt er det få, om noen, som kan slå den. En luring finnes også her. 11 Rigel Scott kom ut i ny regi sist på Bjerke og endte på fjerdeplass etter to galopper. Skrellen er 8 Komnes Viktor.

V75-6: Garderingsløp. 12 Bruno Di Quattro har gått løp i Sverige hvor den har gått bra. Tok en sterk seier sist fra dødens. Står i spor 12 som ikke er noen fordel. 3 Oscar Ribb har vært fryktelig god. 1 Quincy Frontline har vunnet to på rad og er i form. Se opp for 5 Marionmetropolitan som ble nummer fire i knallhardt selskap sist. Møter ikke like gode hester her. 4 Invivtus er startrask. Det er egentlig ingen sjanseløse hester her så garder så mye som mulig.

V75-7: 2 Ultimate Lindy er god bak bilen. Vant fra tet på Sørlandet nest sist. Sist på Leangen ble alt feil for den. 1 Sizzling kan få teten og har vært god i det siste. 3 Kalle har gått bra i Norge før. 6 Gangster Advice satt fast på Bjerke sist og fått to løp i kroppen etter lang pause. 7 K. L. M. Buymethemoon som har gått gode løp i Sverige. 4 One More Flight var veldig god i Drammen sist..

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER