Drillo
Drillo

NFFs advokat tror svarbrev avslutter Drillo-konflikten

Fotballforbundet har nå svart på Drillos brev til forbundsstyret.

– Vi har mottatt et svar fra NFF som jeg først vil gå gjennom selv, så vil jeg ta dette med min klient. Bortsett fra det har jeg ikke andre kommentarer til dette, sier Egil Olsens advokat, Anne Marie Due til TV 2.

Norges Fotballforbund har på lik linje med Egil Olsen engasjert advokat for å komme til løsning i saken mellom den tidligere landslagstreneren og forbundet.

«Drillo» og hans advokat Anne Marie Due sendte forrige uke e-post og brev til styret i NFF der den tidligere landslagssjefen gjorde det klart hva han mener om personbehandlingen han fikk da han måtte gå foran kampene mot Slovenia og Island.

NFF har vært klare på at de ikke ønsker å kommentere innholdet i brevet fra «Drillo», og heller ikke svaret til motparten ønsker forbundets advokat å si noe om.

– NFF har vært bevisste på at dette ikke er en sak vi kjører i mediene, så innholdet i svaret til Drillo og hans advokat kan jeg ikke kommentere, sier advokat Magnus Stray Vyrje i Stray Vyrje & Co til tv2.no.

Kommunikasjonssjef i Norges Fotballforbund, Svein Graff, skriver i en sms til TV 2 at NFF har hentet inn advokathjelp for at vedkommende skal kunne svare på spørsmål fra Egil Olsens advokat, Anne Marie Due. Videre skriver Graff at NFF ikke vil spekulere i hva motparten gjør videre med saken, mens advokat Vyrje mener svaret fra forbundet vil sørge for en positiv utvikling av saken.

– Når Drillo og hans advokat mottar svaret fra NFF, håper jeg ballen kan legges død, og konflikten blåses av, sier advokaten.