Chelsea senket Arsenal

Chelsea vant prestisjeduellen mellom de to første på tabellen i Premier League og slo Arsenal ut av ligacupen med 2-0-seier på bortebane tirsdag.

Juan Mata fikk sjansen fra start og gjorde sitt beste for å overbevise José Mourinho om at han bør gjøre det oftere. Han herjet med hjemmelaget og scoret målet som punkterte kampen i annen omgang.

Midt i første omgang klarerte Samuel Eto'o et Arsenal-hjørnespark og startet en kontring. Den endte med at Carl Jenkinsons forsøk på å nikke inn til keeper ble for løst, og Chelsea-backen César Azpilicueta kom mellom og scoret.

I det 65. minutt stusset Eto'o et innkast videre, og via Willian fant ballen fram til Mata, som knallet den i mål bak Lukasz Fabianski.

Arsenal har imponert i serien i høst, men har nå måttet tåle to hjemmetap på en drøy uke i cupturneringer. Arsène Wengers menn har fortsatt til gode å møte de aller beste i serien, og tapene for Borussia Dortmund og Chelsea kan være et varsku før kampene mot Liverpool og Manchester United de kommende helgene.

Manchester United gjorde kort prosess med et Norwich-lag uten Alexander Tettey i troppen. Javier Hernández (2), Phil Jones og Fabio scoret i 4-0-seieren på Old Trafford. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2