Morten Langli Anders Mikkelborg
Morten Langli Anders Mikkelborg

Jager nye kjempegevinster

To av TV 2s andelslag gikk inn med til sammen over 300.000 kroner i premier i går. Her er tirsdagens travtips.

Hver dag setter TV 2s traveksperter, Morten Langli og Anders Mikkelborg, opp andelskuponger som man kan kjøpe en del av. Mandag gikk to av disse inn med til sammen 313.515 kroner!

LES MER: TV 2 Sportens lesere vant 300.000

Best gikk det for andelskupongen «Jackpotlag 38» fra V65-omgangen på Drammen Travbane mandag kveld som spilte inn 177.024 kroner, mens «Lunsjsnadder 24» fra lunsjtravet på Momarken mandag formiddag spilte inn 136.491 kroner.

Travekspertene har også i dag lagt ut en rekke kuponger du kan kjøpe en del av, men ikke vent for lenge. Disse andelslagene blir solgt ut fort!

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Dersom du heller vil levere en kupong på egenhånd kan du ta utgangspunkt i kupongen under. Med den kan du både legge til og fjerne hester som du måtte ønske. For å hjelpe deg med hvilke hester du burde ha med på kupongen, har travekspert Morten Rustad analysert løpene på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

Med storfavoritten 6 Sune Palema strøket, står seieren i V65-1 mellom to hester. 1 Nonstop Sas har startet to ganger i ny regi og tapt for 4 Victor Palema begge gangene selv om begge løpene var jevne. Nå står Nonstop Sas innerst av disse to. Gikk meget bra fra start i Bergen sist og den kan forsvare sporet og da bør den slå Victor Palema.

Det er ikke spesielt høyt nivå over V65-2. Dette er et relativt åpent løp. 6 Yankee Va Bene er favoritt, men den var ikke noe god sist. Hatt en liten pause etter det. Det er spilt en del på en debutant i 1 Queen Size som jeg ikke vet noe om. Luringen er 3 Iron Man som minst var like god som Yankee Va Bene da de møttes på Sørlandet 19. juli. Hvis Iron Man går feilfritt skal konkurrentene få noe å stri med, men den er veldig usikker. 13 Jam Star O., 5 Cecilia Linn, 2 Spenda Andrea og 12 Lady Vegas bør med ved gardering.

8 Jegerinnen er stor favoritt i V65-3. Den har vært bra i de siste startene. 7 Li Li Fly har ikke vært mye dårligere så den er aktuell. 5 VästerboAprilApril var ikke all verden i norgesdebuten. 10 Chasing Pavements er ute i V75 innimellom og har et enklere løp her enn hva den pleier. Skrellen er 3 Cryptonite som satt fast sist i løpet Jegerinnen vant. Var langt bak, men viste klar framgang og virket pigg.

8 Pastthegate i V65-4 har et veldig billig løp på papiret. Den han hevdet seg ganske bra på Østlandet mot betydelig bedre motstand enn hva den møter i dag. Har hatt to måneders pause, men hvis formen er ok skal den ha en god sjanse til å vinne. 5 Platino var veldig bra i Forus-debuten hvor den ble spurtslått og sist galopperte den i angrep inn mot siste sving. Den har vært veldig positiv. Disse to skiller seg litt ut. 14 Chief Photo og 15 J. Gold er skrellene.

I V65-5 er det i hvert fall en obs-hest som skal ut. 3 Solberg Jela som har gått veldig bra i de siste løpene sine og har vært kraftig på gang. Fortjener en seier. 12 Madla Tor er en formhest. Står på 40 meter tillegg, men er rask og travsikker og kommer sikkert til å kjempe om seieren. 10 Motveit Mari er også på vei opp. 6 Nyland vant V75 nylig. Det er greie favoritter i dette løpet. Skrellen er 11 Ulsrud Rigg.

V65-6 er sprintløp med 1 F. P. Asset i førstespor. Den har helt riktig betingelser her. Det står noen raske hester på utsiden som 4 Yankee Splinter, 5 Grey Man og 6 Down Under. 9 Noras Photogenic kjører stadig gode løp, men andre rekke på sprint er ikke gull. En opplagt garderingsaktuell hest. Skrellen er 2 Little Samo som er i kjempeform.

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER