Sarpsborg-håpet lever fortsatt etter 2-2 mot Odd

Håpet om fortsatt eliteserieeksistens er fortsatt til stede for Sarpsborg etter 2-2 mot borte mot Odd i eliteserien for menn søndag.

Sarpsborg har kommet à poeng med Tromsø på kvalifiseringsplassen, men har betydelig dårligere målforskjell med to kamper igjen å spille.

Det ble en fartsfylt og relativt underholdende kamp i Skien, hvor gjestene naturligvis hadde mest å spille for.

Odds storscorer og veteran, 39 år gamle Frode Johnsen, scoret sitt 15. mål for sesongen da han styrte inn ballen med magen på et skudd fra Elbasan Rashani. Johnsen er med det alene i tet på toppscorerlisten igjen.

Gjestene fra Sarpsborg hadde veldig mye å spille for og ga alt i alle dueller. De ga hjemmelaget ingenting gratis. Lønn for innsatsen fikk de mot slutten av omgangen.

Aaron Samuel satset alt i duellen med Lars Chr. Eriksen da han stanget inn utligningen minuttet før sidebytte. Det presise innlegget kom fra Claes Kronbergs fot. (©NTB)