Loke Faks i V65 4 er én av flere gode favoritter i Bergen i dag. (Foto: hesteguiden.com)
Loke Faks i V65 4 er én av flere gode favoritter i Bergen i dag. (Foto: hesteguiden.com)

Favorittbonanza i Bergen

Favorittene står i kø på Bergen Travpark i kveld. Her er søndagens travtips.

I V64-omgangen på Charlottenlund i Sverige er det i dag i overkant av 1,1 millioner svenske kroner i jackpot. Du kan kjøpe en andel i kupongene til TV 2s traveksperter på både jackpotomgangen i Sverige samt V65-omgangen i Bergen i dag.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Dersom du heller vil levere en kupong på egenhånd kan du ta utgangspunkt i kupongen under. Med den kan du både legge til og fjerne hester som du måtte ønske. For å hjelpe deg med hvilke hester du burde ha med på kupongen, har travekspert Morten Rustad analysert løpene på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

8 M. T. Heliconia i V65-1 har fem strake seire. Den er startrask og absolutt fare for at den kommer seg foran. Da blir den ikke lett å slå. Er litt hardere inne i løpet denne gangen. 12 Panik er en opplagt garderingshest. Er hovedutfordrer og har et fint løp på papiret. Merk at alle hestene har hatt løpspause og ingen har startet den siste måneden.

I V65-2 er 8 Ness Tjo Viktor foreløpig favoritt. Den er litt trøblete og har ikke startet siden mai. Har et billig løp på papiret. Jeg har mer tro på 2 Haukeli Lilla. Den var god fra dødens i debutløpet sist. Står fint til på strek og det blir ikke lett å hente tillegg på den. Luringen er 3 Kvihaug Prinsen som var ganske god sist hvor den tapte for 6 Nubgards Juni, men sistnevnte står 20 meter hardere til her. 13 Ulsrud Perla, 14 Jerkeld Blesen, 9 Rams Jerkeld og 11 Spik Lotta er skrellene.

7 Quantum Adonis i V65-3 er en ganske god favoritt. Den vant veldig greit i norgesdebuten fra tet. Står 20 meter dårligere inn denne gangen, men det behøver ikke ha noe å si. 14 Dodo de la Sable var ok fra tet nest sist og var enda bedre sist hvor den møtte gode hester. Står i et bra spor på tillegg. 13 Tartarious galopperer mye, men har ganske god fart i kroppen. 5 Shocking You er skrellen.

Ny storfavoritt i 8 Loke Faks i V65-4. Var bra i hardt selskap i V75 sist. Står 20 meter bedre inne i forhold til flere hester nå. Møter mange hester som er sprintbetonte og det ser ganske lyst ut for Loke Faks. Bak den er det temmelig åpent. 5 Rapptina har et bra løp på papiret, men den er bedre på sprint enn 2100 meter. Det er noen formsterke hester som 6 Solberg Spikern. Skreller er 9 Vertigo Faks og 7 Frøken Fakse.

8 Wessel Odin er storfavoritt i V65-5. Gikk et greit løp som toer sist etter den kom seg tidlig til tet. Er ikke helt sikker på formen til den, men den møter en del sprintbetonte hester på 2100 meter. Da kan det gå veien likevel. Det er bra form på noen hester. Som 1 Nøkle Per, 6 Søndre Prinsen og 5 Skarstad Pia. Minner litt om forrige løp hvor det er en klar favoritt og helt åpent bak.

I V65-6 er det flere om beinet. 9 Seaman har gått gode løp i det siste og møter litt billigere selskap nå. Kommer den seg greit av gårde fra start er det ikke umulig at den får overta teten. Da blir den vanskelig å slå. 4 Opale Va Bene er tilbake etter pause og som muligens sikrer seg teten. 2 Beyonce B. R. vant sist etter å ha vist stigende form. 1 Shocking Victory er i fin form. I. D. Gann Gill er en bra hest, mens 15 The Taste Of Energy er vant til å møte bedre hester. Skrellen er Maldini di Quattro.

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER