Manchester United med dramatisk seier mot Stoke

Stoke ledet to ganger på Old Trafford, men et til tider meget svakt Manchester United scoret to sene mål og vant 3-2.

Wayne Rooney og Javier Hernández scoret de to målene som snudde kampen fra seier til tap for United.

Peter Crouch utnyttet svakt forsvarsspill da han ga Stoke ledelsen etter bare tre minutter.

Robin van Persie utlignet for United etter 42 minutter, men like etterpå satte Marko Arnautovic et frispark i mål bak David de Gea.

Etter pause trykket United kraftig på, men hjemmefansen måtte vente helt til det var spilt 77 minutter. Da headet Rooney inn utligningen, og bare to minutter senere avgjorde Hernandez da han stanget inn kampens femte mål.

Et nytt tap for United ville satt manager David Moyes under kraftig press. Han har så langt sluppet unna den verste kritikken til tross for en svak sesongstart, men tap for Stoke ville fått den britiske pressen til å slipe knivene. (©NTB)