Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
rekdal_sumo
rekdal_sumo
rekdal
rekdal
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)

Rekdal tipper på sin tidligere klubb

Sjekk oddstipset hans her!

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen.

Selv om Kjetil Rekdal gjør seg klar til Vålerengas hjemmekamp mot FK Haugesund i kveld, har han likevel levert oddstipset sitt for lørdagen. Der finner han plass til klubben han både har en fortid som spiller og trener.

LEVÉR KUPONGEN HER!

Leicester - Bournemouth (engelsk Championship) H: 1,50 U: 3,65 B: 5,10

Leicester ligger på tredjeplass. Formen viser 5-1-1. Etter det noe uheldige tapet i Doncaster vant de 2-1 hjemme over Huddersfield. Skader vet de nesten ikke hva er på King Power Stadium, men de Laet (f) er ute. Bournemouth har med 4-0-2 hjemme og 1-2-3 borte kortene vei opp til moroa enn ned til trøbbel. 5-2-seier hjemme over Millwall ble etterfulgt av 1-1 mot Nottingham. Keeper Henderson ble lånt fra West Ham, men han blir nå ute i lang tid. Allsop kommet nå inn i mål. For øvrig er det lite nytt vedrørende mannskapet. Rekdal tror på hjemmeseier her.

Brentford - Shrewsbury (engelsk League 1) H: 1,65 U: 3,35 B: 4,10

Uwe Röslers mannskap jager sin tredje seier på rad etter 2-1 borte over Bristol City og 3-1 hjemme over Colchester. Før det ble det tre strake tap. Ligger på sjuendeplass med 6-3-4. Keeper David Button gikk glipp av City-kampen, men sjekkes opp mot kampstart her. Ellers er «biene» fulltallig. Brentford lar fansen selv bestemme hvor mye de vil betale for å se kampen. Det kan gi ekstra mange tilskuere. Shrewsbury spilte 1-1 mot Colchester i midtuken. Før det ble det tap 0-1 tap borte for Peterborough og 2-0-seier hjemme over Gillingham. Laget ligger på 15. plass med 2-7-4. Nicky Wroe er ventet å gå rett inn på laget etter å ha kommet til klubben på lån fra Preston. Joe Jacobson er usikker. Rekdal tror Röslers mannskap tar alle poengene.

Lierse - Oostende (belgisk Pro League) H: 1,90 U: 3,10 B: 3,10

Kjetil Rekdals tidligere klubb, Lierse, ligger på 11. plass på tabellen med 3-2-6. Ble slaktet av Genk sist (0-4-tap borte), men slo bunnlaget Mons 2-1 gangen før på hjemmebane. Siden tapet for Zulte Waregem i serieåpningen har det blitt tre seire og én uavgjort på hjemmebane. Det er borte laget sliter med fem tap på seks forsøk. Oostende ligger nest sist med 1-3-7. Tapte 0-3 hjemme for Mechelen sist og 0-2 borte for Waasland-Beveren i kampen før. Gjestene har 0-1-4 borte. Rekdal tror på hjemmeseier også her.

Dermed ser kupongen slik ut:

Leicester - Bournemouth H 1,50

Brentford - Shrewsbury H 1,65

Lierse - Oostende H 1,90

Totalodds: 4,70

Innleveringsfrist: 15:55

LEVÉR KUPONGEN HER

Lykke til!