Messi (Foto: Manu Fernandez/Ap)
Messi (Foto: Manu Fernandez/Ap)

Sjekk lørdagens fotballrykter: – Guardiola forsøkte å hente Messi for milliardsum i sommer

Og Kenny Daglish kan være på vei til ny managerjobb. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. september.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Patrice Evra benekter at han ønsker å forlate Manchester United. Franskamannen sier ifølge Daily Mirror at han har blitt missforstått i et intervju i hjemlandet som førte til rykter om at han ikke ønsket å skrive under en ny kontrakt med de røde fra Manchester.

Klubber som Arsenal, Manchester City og Juventus er alle ute etter å sikre seg det 17 år gamle Barcelona-talentet Antonio Sanabria. Men nå skal Barcelona ønske å få den paraguayanske unggutten til å signere en ny kontrakt for å holde de siklende storklubbene unna. 17-åringen har en utkjøpsklausul på nærmere 25 millioner kroner. Det skriver Daily Mirror.

Flere medier skriver at det gjennom det spanske TV-showet Punto Pelota skal ha kommet frem at Bayern München og Pep Guardiola skal ha forsøkt å hente Lionel Messi til Tyskland for utrolige 2,4 milliarder kroner. Den tyske storklubben skulle finansiere kjøpet ved at lagets draktsponsor adidas skulle bidra med nærmere 1,2 milliarder kroner.

Les også: Tony Adams gjester TV 2s Premier League-studio

ØNSKET
  I ARSENAL: Antonio Sanabria kan bli den neste unggutten Arsenal lokker
  til seg fra Barcelona. (Foto: JULIAN ALVAREZ/Afp)
ØNSKET I ARSENAL: Antonio Sanabria kan bli den neste unggutten Arsenal lokker til seg fra Barcelona. (Foto: JULIAN ALVAREZ/Afp)

Norwich er ute etter å forsterke angrepet sitt. Ifølge talkSPORT er de gulkledde svært interessert i å hente den svenske landslagsspissen Ola Toivonen fra PSV Eindhoven. Den nederlandske klubben sier på sin side at de er villige til å sprenge budsjettet for å beholde svensken.

Det har begynt å gå rykter om at Robin van Persie skal være misfornøyd med den nåværende situasjonen på Old Trafford. Nederlenderen var ikke med i troppen under midtukens Mesterliga-runde, noe som var med på å sette fart på ryktene. Men nå går David Moyes ut og avviser spekulasjonene og sier at van Persies fravær i midtuken skyldes at han har spilt med smertestillende den siste tiden.

Les også: Massiv Ferguson-slakt etter boklansering

Det forventes at Inter kommer til å forsøke å hente Thomas Vermalen når overgangsvinduet åpner i januar. Men nå får den italienske storklubben konkurranse fra en annen Serie A-klubb. Rafael Benitez og Napoli skal nemlig også være interessert i å hente Arsenal-stopperen. Det skriver hereisthecity.com

Kenny Daglish har akkurat fått jobb i styret i Liverpool. Men nå skriver Metro at Liverpool-legenden kan komme til å slutte i jobben bare uker etter at han ble ansatt. Daglish skal nemlig ha fått tilbud om å bli manager for et indisk lag i den nye indiske superligaen som starter i januar.

Daglish
  (Foto: SIMON DAWSON/Ap)
Daglish (Foto: SIMON DAWSON/Ap)