Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
rekdal_sumo
rekdal_sumo
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
rekdal
rekdal
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)

Rekdal spår nytt Aalesund-tap

Norsk og tysk fotball står på oddskupongen til Kjetil Rekdal fredag. Sjekk tipsene hans her!

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen. Analysen under er tatt fra Birkevolds vurderinger.

Aalesund har ikke vunnet på sju kamper og vil ikke vinne i dag heller. Det spår Kjetil Rekdal som har en fortid i både Aalesund og tysk fotball.

LEVÉR KUPONGEN HER!

Viking - Aalesund (Tippeligaen) H: 1,60 U: 3,80 B: 4,50

Med 0-3-4 siden forrige seier har AaFK ramlet til sjetteplass. Stemningen i laget ser ikke ut til å være god. Det er fremdeles uklart om Jan Jönsson fortsetter som trener. Hamdallah (a) kom for sent på trening i denne uke, noe som har ført til ytterligere uro. Ulvestad (m) og James (a) er blant spillerne som sliter med skader fremdeles. Barrantes (m) fikk et karatenegivende gult kort i 0-1-tapet hjemme for Strømsgodset sist. Viking er nummer fire, tre poeng foran dagens motstander, to poeng bak Haugesunds tredjeplass. Vertene feilet til uavgjort i kampene mot Hønefoss og Sandnes Ulf før 3-4-tapet i Tromsø forrige helg. 8-5-0 hjemme er ikke verst, men mange poeng er tapt på de uavgjorte. De Lanley (a) er nå friskmeldt. Sulimanis (a) kontrakt vil ikke bli forlenget etter at sesongen er over. Rekdal tipper mot sin tidligere arbeidsgiver i den TV 2 Zebra-sendte kampen.

Arminia Bielfeld - FC Köln (tysk 2. Bundesliga) H: 3,70 U: 3,30 B: 1,70

Köln har 5-6-0, men det holder til ledelse i denne så langt jevne serien. Gjestene vant borte over Aalen og Karlsruhe før de måtte nøye seg med 0-0 hjemme mot 1860 München mandag, hvor Ujahs straffemiss kostet to poeng. McKenna (f) og Bigalke (m) sliter stadig med skader. Trener Peter Stöger endrer trolig lite på laget igjen. For Arminia Bielefeld har 4-2-2 blitt til 4-2-5 og 12.-plass. De kommer nå fra 2-4 borte for Cottbus, 0-3 hjemme for Kaiserslautern og 0-3 borte for Aalen. Toppscorer Klos er fortsatt ute med sin ansiktsskade. Hübener (f) er fast starter, men nå er han ny på den fyldige skadelisten. Feick (f) er i tillegg noe usikker. Det er stor kvalitetsforskjell på disse lagene og Rekdal går for borteseier til en relativt god odds.

St. Pauli - Sandhausen (tysk 2. Bundesliga) H: 1,55 U: 3,45 B: 4,20

St. Pauli er med 5-3-3 nummer fem, tre poeng fra teten. Etter at de tapte 1-2 her for Paderborn vant de minst like overraskende 4-2 borte over Greuther Fürth. Trener Michael Frontzeck endret en del på laget før kampen i Bayern, men nå blir det færre sprell. Sandhausen rykket egentlig ned med 6-8-20 forrige sesong, men fikk tilbake plassen. Sett i lys av det er deres 3-3-4 nå godkjent. I oktober har de dog tapt 0-3 borte for Union Berlin og spilt 0-0 hjemme mot Dynamo Dresden. 18 spillere er med på denne bussturen til Hamburg. Kister (f), Klotz (m) og Zimmermann (m), som har vært ute en stund, er ikke blant disse. Rekdal satser på de tyske punkerne.

Dermed ser kupongen slik ut:

Viking - Aalesund H 1,60

Arminia Bielfeld - FC Köln B 1,70

St. Pauli - Sandhausen H 1,55

Totalodds: 4,21

Innleveringsfrist: Klokken 18:25

LEVÉR KUPONGEN HER

Lykke til!