Uavgjort for Hedenstad i comebacket

Vegar Eggen Hedenstad var tilbake for Freiburg i 1-1-kampen mot Estoril i europaligaen torsdag.

Hedenstad har vært satt ut av spill i tre måneder med en belastningsskade på grunn av en skjevhet i ryggen og bekkenet.

Oppgjøret mot portugisiske Estoril var hans første for sesongen. Han startet på høyrebacken for det tyske hjemmelaget, men ble byttet ut etter 66 minutter.

Vladimir Darida ga Freiburg ledelsen etter elleve minutters spill, men Seba utlignet åtte minutter ut i annen omgang.

Freiburg ligger på tredjeplass i gruppe H med to poeng på tre kamper. Estoril ligger sist med ett poeng. Sevilla har sju poeng og topper gruppen to poeng foran Liberec. De to lagene spilte 1-1 i Tsjekkia torsdag.

Markus Henriksen var ubenyttet reserve for nederlandske Alkmaar mot Sjakhter Karagandy fra Kasakhstan. Kampen endte 1-1.(©NTB)