rekdal_sumo
rekdal_sumo
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
rekdal
rekdal
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)

Rekdal tror Wigan får juling

Kjetil Rekdal satser på et utsatt oppgjør i Adeccoligaen, samt to kamper i Europa League i oddstipset sitt torsdag. Sjekk tipset hans her!

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen. Analysen under er tatt fra Birkevolds vurderinger.

Det ble to av tre igjen for Rekdal i går. Zlatan Ibrahimovic og Paris Saint-Germain hadde ingen problemer med å slå Anderlecht med flere enn to mål og Manchester United vant relativt enkelt mot Real Sociedad. Benfica hadde alle muligheter til å feste grepet i gruppen sin, men klarte bare 1-1 hjemme mot Olympiakos.

I dag er Rekdal sikker på de to kampene han har plukket ut i Europa League, mens han er litt usikker på om Stabæk kommer til å gå for tre poeng borte mot Vard.

LEVÉR KUPONGEN HER!

Vard Haugesund - Stabæk (Adeccoligaen) H: 2,65 U: 3,35 B: 2,15

Utsatt kamp. Stabæk kan med seier på det nærmeste sikre seg opprykk til Tippeligaen. De er per nå tre poeng foran både Hødd og HamKam som har to kamper igjen å spille. Stabæk møter Ranheim borte og Glimt hjemme i de to siste så det er vitalt at de tar poeng her i kveld. Ledet 3-2 hjemme mot bunnlaget Elverum på mandag, men bommet på flere hundreprosentsjanser i sluttminuttene. Elverum takket og bukket og stjal med seg ett poeng like før slutt. Trondsenfikk en smell sist og er usikker, mens Jalasto trolig er tilbake. Vard ligger tredje sist med tre poeng opp til både Kongsvinger under streken og Ull/Kisa på trygg plass. Har dårlig målforskjell så vil uansett ligge bak begge ved seier i dag. Har igjen Mjøndalen hjemme og Bryne borte. Grov er tilbake, men storscorer Myhre er ute. Rekdal tror på en jevn kamp der kontringsstyrken til gjestene kan avgjøre.

Wigan - Rubin Kazan (Europa League gr. D) H: 3,05 U: 3,15 B: 2,05

Wigan er ubeseiret i Europa, men møter helt et russisk lag som har scoret ni mål på to kamper. Wigan startet med 0-0 borte mot Zulte Waregem i sin aller første europacupkamp, men fulgte opp med 3-1-seier hjemme mot Maribor. Rubin er med i sitt femte gruppespill på rad. I 2009 og 2010 kom de til Europa League fra Champions League-gruppespillet, mens de to siste sesongene har de spilt EL-gruppespill. Slo Maribor 5-2 borte og 4-0 hjemme mot Zulte Waregem i deres største seier i europacupen gjennom tidende. Laget har vunnet de siste ni kampene i europacupen siden de tapte 1-3 mot Chelsea sist sesong. Rekdal mener Rubin er et veldig mye bedre lag enn Wigan og kommer ikke til å ha store problemer med å vinne denne kampen.

Bordeaux - Apoel Nicosia (Europa League gr. F) H: 1,90 U: 3,15 B: 3,45

Bordeaux når ikke opp i Frankrike, men de er uten tap på fire seriekamper. Etter 4-1-seier her over Sochaux spilte de 1-1 i Lyon. I denne turneringen har de tapt 0-3 borte for Eintracht Frankfurt og 1-2 hjemme for Maccabi Tel Aviv. I kveld er vertene uten skadede Biyogo-Poko (m) og Jussiê (a), men trener Francis Gillott stiller med sterkere lag i denne enn i de to foregående gruppespillkampene. Henrique (f) og Faubert (m) var ikke med i Lyon, men de er tilbake her. APOEL Nicosia ble slått ut av Maribor i CL-kvalifiseringen. I EL-kvalifiseringen røk de egentlig ut i kampene mot Zulte Waregem, men de fikk tilbake plassen etter noen tyrkiske strykninger. I gruppespillet har gjestene spilt 0-0 i Tel Aviv og tapt 0-3 hjemme for Eintracht Frankfurt. I den kypriotiske serien er de på etterskudd med 3-1-2. Bortelaget har tatt med seg en fyldig tropp, men det er tvilsomt om det holder til poeng på Stade Jacques-Chaban-Delmas. H-oddsen er satt ned fra 2,00 til 1,90 men Rekdal går for hjemmeseier likevel.

Dermed ser Rekdals oddskupong slik ut:

Vard Haugesund - Stabæk B 2,15

Wigan - Rubin Kazan B 2,05

Bordeaux - Apoel Nicosia H 1,90

Totalodds: 8,37

Innleveringfrist: Klokken 18.25

LEVÉR KUPONGEN HER

Lykke til!